Timovi iz Segunde dominirali u Kupu Kralja, Bilbao sačuvao obraz!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 03.12.2015.
23:51
Izvor: Sportske.net

Igra se šesnaestina finala Kupa Kralja, u četvrtak je odigrano pet utakmica.

BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos
BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Neko će reći da smo gledali potpuno neočekivane rezultate danas u utakmicama u okviru Kupa Kralja. Nekoliko prvoligaša je na pragu ispadanja iz ovog takmičenja, ali šansu za ispravku imaće u drugoj utakmici.

Eibar je doživeo najveći debakl u prvoj utakmici, oni su poraženi od ekipe koja će se ove godine najverovatnije boriti za ulazak u Primeru. Ponferadina je bila bolja rezultatom 3:0, a strelci su bili Đorđević, Žebor i Komčenovski.

Ueska je slavila protiv Viljareala sa 3:2, i to je još jedan poraz tima koji se takmiči u Primeri. Ueska je trenutno na 18. mestu Segunde, a danas su golovima Fernandeza, Meride iz penala i Mačisa savladali favorizovanog protivnika. Strelci za goste su bili Leiva i Bakambu.

Levante i Espanjol su odigrali bez pobednika, 1:1, dok je i Malaga uspela da upiše poraz od ekipe iz Segunde. Mirandes je slavio sa 2:1 golovima Garsije i Žuniora, dok je Santa Kruz postigao jedini gol za najslabiji tim Primere u ovom trenutku.

Atletik Bilbao je jedini slavio od ekipa koje se takmiče u Primeri danas u kupu, pobedu protiv Linensea doneli su Sola i Laporte.

Linense - Bilbao 0:2
Ueska - Viljareal 3:2
Levante - Espanjol 1:1
Mirandes - Malaga 2:1
Ponferadina - Eibar 3:0
Las Palmas - Real Sosijedad 2:1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke