Tim Brazila za OI - Košta i Nejmar predvode "Karioke"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 29.06.2016.
17:50
Izvor: Sportske.net

Danas je saopšten spisak reprezentacije Brazila za OI u Riju.

BETA/AP Photo/Andre Penner
BETA/AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti

Selektor koji će predvoditi reprezentaciju Brazila na OI u Riju, Rožerio Mikale, saopštio je danas spisak igrača koji će nastupati na velikom takmičenju.

Kao što već znate, na Olimpijskim igrama je dozvoljeno da igraju igrači mlađi od 23 godine, uz izuzetak od 3 igrača koji mogu biti pozvani, a da ne ispunjavaju pomenuti uslov.

Pisalo se da će nekoliko zvezda konkurisati za mesta u ovoj reprezentaciji poput Vilijana, Filipea Luisa, Mirande i Tijaga Silve, ali se niko od njih nije našao na spisku.

Na spisku su svakako najveće zvezde Nejmar iz Barselone i Daglas Košta iz Bajerna. Pored njih dvojice, među pozvanima je i Fernando Pras, 38-godišnji golman.

Evo i kompletnog spiska:

brazil spisak

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Wednesday, 29.06.2016
21:58

I šta kada uzmu zlatne medalje? Neymaru je taj trofej negde u rangu kupa Joan Gampera. OI = atletika, bilo, jeste i biće, uprkos tome što su badminton i pikado postale 'olimpijske discipline'... :)

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 29.06.2016
18:22

Thiago Maia defanzivni vezni...dobar igrac

avatar
Ole Gunar Solšer
Wednesday, 29.06.2016
18:09

Dobre igrace ima Brazil nego Dunga glumi nesto, a i igraci ne deluju ozbiljno. Diego Alves- Dani Alves(Danilo), Tijago Silva(Markinjos), Miranda(David Luiz), Marselo(Felipe Luiz)- Kazemiro(Luiz Gustavo), Fernandinjo- Daglas Kosta(Vilijan), Kutinjo(Oskar), Nejmar(Lukas)- Firmino sjajan napad.