Tevez razbesneo Kineze: ''Sram ga bilo, ne treba nam više!''

Autor: Boban Filipović
petak 18.08.2017.
20:40
Izvor: Sportske.net

Mnogi navijači su poručili 'El Apačeu' da se ne vraća iz Argentine.

EPA/YI XIN
EPA/YI XIN

Povezane vesti

Iako je došao u najmnogoljudniju zemlju na svetu za količinu novca koji ne dobija niko u svetu fudbala, Karlos Tevez se brzo razočarao.

Njegovo nezadovoljstvo novom sredinom se odrazilo i na njegove igre, koje su ispod svih očekivanja.

Za igrača koji je godinama žario i palio u engleskoj  Premijer ligi i italijanskoj Seriji A, gotovo neverovatno zvuči podatka da je postigao samo dva gola u kineskoj ligi.

Osim toga, prijavljivao je 'poštedu' za svaku sitnicu, kao da je tražio izgovore da ne igra, a prekipelo je i navijačima zbog takvog njegovog ponašanja.

U Kini ga 'peče' nostalgija gotovo od prvog dana. To nije novina, imao je sličan problem početkom decenije dpk je igrap za Mančester Siti, setimo se da je u sred sezone posle sukoba sa Mančinijem otišao na svoju ruku u Argentinu i razmišljao da batali profesionalni fudbal.

Sada je od Šangaj Šenhue dobio dozvolu da kod kuće, u Buenos Ajresu, leči povredu mišića.

Međutim, navijači ovog kluba mu poručuju da ne mora ni da se vraća.

"Što se mene tiče, ne mora ni da se vrati."
, "Ovo stvarno nema smila. Kako ga nije sramota da sad ide u Argentinu?", "Navijač sam kluba od 1994. godine i posle ove fame sa Tevezom tvrdim da nijedna uprava nije bila gora od ove." samo su neki su od komentara razočaranih fanova u Kini.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 18.08.2017
22:40

bravo karlito čerupaj kineze ,oni su mene preko ebay-a najblaže rečeno zafrknuli

avatar
stevan_vasic90
Friday, 18.08.2017
21:25

'Navijac sam kluba od 1994. i posle ove fame sa Tevezom tvrdim da nijedna uprava nije bila gora od ove'.nnFudbal u Kini se igrao 1994.? 😂😂😂😂😂😂

avatar
lonchy2909
Friday, 18.08.2017
21:08

Tevez se tamo zeza. Gledao sam par puta tekme i covjek se gotovo I ne trudi.Sada ce pojedini pisati o kvalitetu saigraca I o tome kako kineski fudbaleri ne valjaju, a ovi bolje da su ulozili pare u akademiju I doveli dobre strane trenere da pronacu mlade talente I da im uaprede igru. Ovo je cista glupost sa istrosenim igracima davati im sulude cifre. Po meni bolje da su doveli Kasana, sa njim im makar ne bi bilo dosadno ili Ibru da im pokaze malo magije pod stare dane.

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 18.08.2017
21:55

Nisi u pravu,oni sve sto su doveli,doveli su da popularizuju fudbal i to im je i vise nego odlicno proslo,ej pa na SK imamo prenose kineske lige bas zbog tih transfera,jel ih ranije bilo? Sada mogu navesti bar 10 njihovih timova iz cuga,ranije nisam znao nijedan maltene. Tek sada kada su doveli,mladji ce krenuti da igraju fudbal,e onda ce dovesti skaute i trenere.