Tevez postigao prvi gol u Kini i vodio svoj tim do pobede na startu šampionata!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 05.03.2017.
19:24
Izvor: Sportske.net

Nedavno je počela i kineska Superliga, a svoj prvi meč u tom takmičenju odigrao je i od skora najplaćeniji fudbaler planete.

EPA/YI XIN
EPA/YI XIN

Povezane vesti

Karlos Tevez je ove zime domovinu zamenio Kinom, prešao je u redove Šangaj Šenhue, a sada je na debiju u tamošnjem šampionatu došao i do svog prvog gola.

Njegov tim bio je ubedljiv protiv Đangsu Suninga, slavili su sa čak 4:0, a popularni Karlito je postigao jedan gol i namestio dva.

Najpre je asistirao Morenu u 17. minutu za 1:0, da bi 20 minuta kasnije nakon dosuđenog penala za njegovu ekipu preuzeo odgovornost i upisao svoj prvi gol u Kini.

u drugom poluvremenu je Mao Đinkving postigao treći gol domaćina, na asistenciju bivšeg fudbalera Porta i Intera Fredija Guarina, da bi konačan rezultat postavio Moreno, na asistenciju Karlosa Teveza.

Treba istaći da je u trećem minutu nadoknade crveni karton zaradio bivši fudbaler Šahtjora Aleks Teišeira, koji brani boje Đangsua.

Debi gol bivšeg napadača mančesterskih rivala, Vest Hema i Juventusa pogledajte u nastavku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 05.03.2017
20:31

bolji fudbal se igra u kineskoj ligi nego kod nas , plus veca imena , stadioni , infrastruktura sve je na nivou

avatar
JC\'90
Sunday, 05.03.2017
22:30

Pa normalno. Nasa liga je u rangu azervejdzana, jermenije... to sto se mi palimo da smo nesto jaci, pa nas onda u kvalifikacijama za evropu vrate gde nam je mesto