Tevez ne prašta, Juve na +17!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 22.03.2015.
16:50
Izvor: Sportske.net

Minimalcem Karlosa Teveza koji je stigao i da promaši penal Juventus nastavio dominaciju i otišao na +17 u odnosu na najbližeg pratioca. Žuri im se da i matematički stignu do novog skudeta!

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Juventus je bio bolji tim u prvom poluvremenu, mada nismo videli mnogo prilika.

Tek par opasnih situacija pred golom Perina, šampion je poveo novim golom Teveza. Kucka je pogrešio, Argentinac prošetao odbranu Ligurijana i spakovao loptu pod prečku.

U samom finišu prvog dela je Kjelini pogodio prečku, pa je Đenova još i bila zadovoljna što sa minimalnim minusom ide na odmor.

U nastavku je Juventus još žešće pritiskao, najbolju priliku propustio je Tevez. Penal posle prekršaja nad Pereirom, Karlitos nije uspeo da savlada rezervnog golmana Lamanu koji je zamenio povređenog Perina.

Ljorente propušta najbolji priliku, jasno da Bask nije u prošlogodišnjoj formi, uostalom zbog toga je izgubio mesto u timu od Morate koji je današnji meč propustio zbog suspenzije.

Juve je rutinski čuvao prednost, Đenova nije ni pripretila svom navijaču Bufonu, za domaćina je bilo bitno da dobije, ne toliko zbog tabele, već jer su Ligurijani jedini tim koji je u šampionatu ove sezone savladao "Bjankonere".

Na kraju minimalac Juventusa, za plus 17, mada je nebitno sa kojom će razlikom okončati ovu neravnopravnu trku u Seriji A. Za njih je sledeći bitan meč revanš polufinala kupa protiv Fiorentine koja je u prvom meču dobila u Torinu sa 2:1, pa će Alegrijev tim probati da se plasira u finale i pored tog minuta i ostane u trci na tri fronta.

Gol Teveza možete videti ovde.

U prvom meču dana Empoli se pobedom protiv Sasuola približio opstanku, ostali mečevi su na programu večeras.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke