Tevez: "Moramo bolje u LŠ"

Autor: Beta Beta
četvrtak 27.11.2014.
14:50
Izvor: Beta

Fudbaler Juventusa Karlos Tevez izjavio je danas da njegova ekipa mora da popravi igru ako želi da ostvari zapažen rezultat ove sezone u Ligi šampiona.

Beta/AP photo/Andreas Hillergren, TT News Agency
Beta/AP photo/Andreas Hillergren, TT News Agency

Povezane vesti

Fudbaleri Juventusa pobedili su sinoć na gostujućem terenu Malme sa 2:0, u utakmici petog kola Grupe A u Ligi šampiona i popeli se na drugo mesto na tabeli sa šest bodova.

Ispred je Atletiko Madrid sa 12 bodova, treće mesto zauzima Olimpijakos sa šest bodova, a posldenji je Malme sa tri boda.

Juventus je pobedio golovima Fernanda Ljorentea u 49. minutu i Teveza u 88. minutu.

"Nismo igrali dobro u prvom poluvremenu, ali posle Fernandovog gola Malme se otvorio i tada su svi videli Juventus u najboljem izdanju. Međutim, očekivao sam više od našeg tima. Mi smo Juventus i stalno moramo da napredujemo. Ne smemo da poklanjamo protivnicima 45 minuta utakmice. Ali, najvažnije je da smo pobedili", rekao je Tevez za klupski sajt.

Argentinski fudbaler naveo je da njegova ekipa mora da nauči da se zabavlja na terenu, čak i kada je pritisak veliki.

"U takvim utakmicama, kada je pritisak veliki, moramo da pokažemo da možemo da uživamo na terenu. Ako se zabavljaš, najverovatnije ćeš igrati dobro. Moramo da otklonimo pritisak igranja u Ligi šampiona i koncentrišemo se na naš dobar fudbal u Evropi", dodao je Tevez.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke