Teški dani za Jokana i Rajka!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.09.2015.
22:19
Izvor: Sportske.net

Posle debakla u Londonu, Jokanovićev Makabi večeras doživeo novi udarac u šampionatu Izraela, i to na svom terenu.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Kao što već znate, debi u Ligi šampiona našeg trenera Slaviše Jokanovića i golmana Predraga Rajkovića sa ekipom Makabija iz Tel Aviva nije protekao dobro, njihov tim je poražen na ''Stamford Bridžu'' od Čelsija sa 4-0, a naš reprezentativni čuvar mreže je posle meča priznao da je prošao kroz ''pakao'' na toj utakmici.

Očigledno, posledice se osećaju još uvek, pa je aktuelni šampion Izraela i večeras doživeo poraz, i to na svom terenu protiv Hapoela Ranane sa 2-1.

Taj meč je odigran u okviru četvrtog kola izraelskog prvenstva, a Rajković je prvi put kapitulirao u 32. minutu, kada ga je savladao Kangva, preciznim udarcem sa dvadesetak metara u donji levi ugao - 0:1.

Vođstvo gostiju je potrajalo sve do 88. minuta, kada je Icaki doneo izjedbačenje Makabiju, ali je novi šok za šampiona usledio u 90. minutu,u režiji - Šokera! 2-1, pobeda Hapoel Ranane, prvi poraz Makabija u domaćem prvenstvu u novoj sezoni.

U prilogu su golovi koje je večeras primio Rajković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
drakce007
Monday, 21.09.2015
02:15

realno, nista nije mogao. Mogla je samo sreca da ga pogleda da je znao u koju ce stranu, u oba slucaja sutirati. U prvom slucajnu lopta koja ide brzo i pocinje da pada tik ispred golmana, pri tome ide u suprotan ugao, a u drugom brza, niska lopta. Ako je mogao,eventualno negde bolje da odreaguje, to je 2. gol ali opet, jako tesko. Moje misljenje

avatar
nismo_isti-DV
Sunday, 20.09.2015
23:56

Rajko macka haahahhaha