Teške reči bivšeg igrača PSŽ-a: "Zlatan je sebičnjak, klub je u klanovima"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 29.12.2015.
13:40
Izvor: Sportske.net

Ibrahimoviću se neće svideti ono što je rekao mladi fudbaler.

BETA/AP Photo/Lionel Cironneau
BETA/AP Photo/Lionel Cironneau

Povezane vesti

Sadašnji fudbaler Bajerna iz Minhena, a nekada član PSŽ-a i Juventusa (kakve li samo karijere za 19-godišnjaka), Kingsli Koman, osuo je paljbu na Zlatana Ibrahimovića, zvezdu PSŽ-a sa kojim je trenirao tokom početka svoje karijere.

"On nije igrač koji ima bilo kakav pristup mladim igračima. Briga ga samo za sebe", rekao je Kingsli Koman.

Ovaj mladi fudbaler je sebe pronašao ove sezone u Bajernu, za ekipu Pepa Gvardiole je postigao 4 gola u dosadašnjem toku prvenstva, a nakon datih izjava očigledno je da mu ne nedostaje život u Parizu.

Francuz je izjavio da je treneru Blanu bilo veoma teško da organizuje ekipu jer je bila puna klanova.

"Postojalo je dosta različitih klanova u ekipi. Nije bilo lako integrisati se među njih i postati deo tima", rekao je Koman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Batistuta80
Tuesday, 29.12.2015
16:30

Ibra je egoista i zato svaki klub kada on ode posle njega uzme ligu sampiona...Imao je prilku da se dokaze u barsi je dokazao da ne moze da igra vrhunski fudbal sa vrhunskim igracima..Moze u ovim smesnim ligama da igra za sebe samo..Videli smo ga u italijanskoj liga kada je bila najjaca kako je igrao za Juve,pojma nije imao...golove nije davao..Posle raspada te lige za Inter i Milan igrao koja se raspada liga od tada..Odmah cim otisao iz intera oni uzeli ligu sampiona,isti slucaj i Barsa..Ponude iz Engleske odbijao jel zna da u najjacim ligama ne zna nista,kao sto je bio slucaj sa Juventusom kada je tada italijanska liga bila najjaca..

avatar
Tuesday, 29.12.2015
18:32

Ibra je odlican fudbaler i svoj egoizam ima cime da potkrijepi. On ima kvalitet da igra bilo gdje i to sto si napisao za Premier ligu je smijesno.

avatar
Batistuta80
Wednesday, 30.12.2015
10:49

Tinod juce pratis fudbal i slabonse razumes