Teri veruje u 'Tigra'!

Autor: Beta Beta
sreda 05.08.2015.
14:06
Izvor: Beta

Kapiten Čelsija Džon Teri rekao je danas da će novi fudbaler Radamel Falkao biti veliko pojačanje za londonski tim.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Falkao je prošlu sezonu igrao na pozajmici u Mančester junajtedu gde se nije dobro snašao, odigrao je 29 utakmica i postigao samo četiri gola. On se vratio u Monako na kraju sezone, ali je ovog leta prešao na pozajmicu u Čelsi.

Teri je rekao da ga je Falkao namučio prošle sezone u derbiju Čelsija i Junajteda.

"On se neverovatno kretao i posle dva minuta utakmice rekao sam saigračima da moramo da budemo oprezni. Odmah na početku udario me je laktom, napadao me i nije hteo da me pusti na miru. Bio je naoštren. Sada ga svakodnevno gledam na treningu i njegova završnica je neverovatna. Ako se poklope neke stvari mislim da će moći da se vrati u staru formu", rekao je Teri, preneli su britanski mediji.

"On je tokom karijere postizao golove u važnim utakmicama i nadam se da će to doneti i u naš tim. On želi da uspe i ne sumnjam da je zbog toga došao. Falkao želi da osvajamo trofeje a ako želimo da se to ostvari i on mora da postiže mnogo golova. Nadamo se da je to dobra kombinacija", dodao je kapiten Čelsija.

Teri je rekao da očekuje veliku borbu za titulu u Premijer ligi, ali da je najveća prednost Čelsija trener Žoze Morinjo.

"Srećni smo što je on u klubu. On nas svakodnevno gura napred. Mrzi da gubi i traži 100 odsto. Ako ne date sve od sebe nećete se uklopiti u njegov režim rada i zbog toga su tokom godina dolazili i odlazili i neki veliki igrači. Njegova svakodnevna želja za uspehom i glad je ono što ga odvaja od ostalih", rekao je Teri.  

Takmičenje u Premijer ligi počinje za vikend, a fudbaleri Čelsija će odbranu titule početi utakmicom sa Svonsijem na Stamford Bridžu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lamps8
Wednesday, 05.08.2015
15:29

ako proradi falkao treba ocekivati promenu formacije sa 2 napadaca

avatar
NIKE
Wednesday, 05.08.2015
15:09

Lično bi volio da se vrati Kosta, a Falkao ako proradi to će biti samo bonus, mislim da je Kostra trenutno naš najbolji napadač, tačne se vidjelo da bez njega nemamo onaj presing prema naprijed, njega se čak i odbrambeni igrači boje, jer znaju da zna i udariti, Falkao i Remy su dobri igrači, ali po meni drugi i treći izbor.

avatar
Lord Bobinho10
Wednesday, 05.08.2015
15:00

On je odigrao svoje.

avatar
StormyLBZ
Wednesday, 05.08.2015
15:45

U potpunosti se slazem sa tobom!!

avatar
The KING(guapo)
Wednesday, 05.08.2015
14:53

Niko kao Batistuta i Flako nije imao takvu zavrsnicu.

avatar
XL
Wednesday, 05.08.2015
14:26

Zver od igraca

avatar
StormyLBZ
Wednesday, 05.08.2015
15:45

Bio pre 3 godine!