Teri emotivac - Poslednji put plakao zbog titule!

Autor: Beta Beta
četvrtak 02.10.2014.
14:45
Izvor: Beta

Defanzivac i kapiten Čelsija Džon Teri priznao je da svaki neuspeh teško podnosi i da je jako emotivno doživeo prošlosezonski gubitak titule.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Kapiten fudbalskog kluba Čelsi Džon Teri rekao je danas da je plakao pošto njegova ekipa prošle sezone nije uspela da osvoji titulu u Premijer ligi i dodao da veruje da će, s novim pojačanjima, to uspeti u novoj sezoni.

"Plakao sam zbog Premijer lige prošle sezone. Nikad se ne plašim da pokažem svoje emocije. Ja samo želim da pobeđujem bez obzira da li je to Premijer liga ili Liga šampiona", rekao je Teri za britanske medije.

Ekipa sa "Stamford Bridža" je prošlu sezonu završila sa četiri boda manje od šampiona Mančester Sitija.

Teri je uveren da Čelsi ove sezone može da osvoji prvu titulu u Premijer ligi od 2010. godine, a dodao je i da će klubu u tome mnogo pomoći novi igrači Nemanja Matić, Sesk Fabregas i Dijego Kosta.

"To su tri kvalitetna pojačanja, svi su neverovatni igrači, ali i sjajni ljudi van terena. Matić je morao da ode u Benfiku da bi stekao iskustvo i vratio se u Čelsi kao potpuno drugačiji igrač i čovek. Sesk je već bio u Engleskoj i znao sam šta od njega mogu da očekujem", rekao je Teri.

Što se tiče Dijega Košte...

"Sa Dijegom nismo znali. I ranije smo videli - nekim napadačima su potrebni meseci i meseci, a on je već postigao osam golova. On je sjajan lik. Bez znanja i reči engleskog on se slaže sa svima. On je ovde došao da osvaja trofeje. To je ono što želi da uradi", dodao je Teri.

Čelsi je trenutno, posle šest odigranih kola, prvi na tabeli Premijer lige sa 16 bodova. U narednom, sedmom kolu ekipa žozea Morinja dočekuje Arsenal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke