Teri: ''Drogba je opasan kao i uvek''

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 08.08.2014.
00:01
Izvor: Sportske.net

Iako je u poznim igračkim godinama, Didije Drogba je još uvek isto onoliko opasan kao što je bio i ranije, rekao je Džon Teri.

Beta/AP Photo/dpa, Carmen  Jaspersen
Beta/AP Photo/dpa, Carmen Jaspersen

Povezane vesti

Nakon pauze ponovo se Didije Drogba vratio na mesto gde je postizao svoje najveće uspehe, na Stamford Bridž kod svog nekadašnjeg trenera, Žozea Murinja.

Jedan od najzadovoljnih što se fudbaler iz Obale Slonovače vratio u London jeste kapiten, Džon Teri. Inače, Drogba je potpisao jednogodišnji ugovor sa ekipom.

Didije je još uvek isti. Noćna mora je igrati protiv njega na treningu. Fizički je i dalje isto jak, gladan je golova.“, rekao je Teri za zvanični sajt kluba.

On je veoma važan za naš sastav pošto nam donosi takav mentalitet da mora da se pobedi po svaku cenu i svakog dana, bez obzira o čemu se radi. Dobar je i za razvoj mladih igrača kao što je Kurt Zuma. Čuvajući njega, može mnogo toga da nauči.“, istakao je kapiten.

Ipak, dvojica iskusnih igrača su napustila Čelsi ove godine, a radi se o Frenku Lampardu i Ešliju Kolu.

Stvarno mi izgleda čudno da ih vidim u drugim dresovima. Jednog dana ćemo svi napustiti klub. Ipak, moram da kažem da sam impresioniran onim što vidim od Dijega Košte, Luisa i Fabregasa za sada, baš kao i od Kurta.“, rekao je Teri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke