Tata Martino vraća Teveza u reprezentaciju?

Autor: Janko Glavonjić
sreda 17.09.2014.
19:26
Izvor: Sportske.net

Karlos Tevez mogao bi ponovo da obuče dres reprezentacije Argentine, nagovestio je novi selektor, Herardo Martino!

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Tevez nije odigrao meč za reprezentaciju od kako je Sabelja, koji je vodio Argentinu do finala Svetskog prvenstva, preuzeo nacionalni tim 2011.

Zbog navodnih sukoba sa saigračima i problema sa atmosferom u timu, na Tevezu su se slomila kola i napadaču Juventusa su pokazana vrata.

Ipak, Martino tvrdi da je on nezavistan i da će sam napraviti odluku o igranju Teveza, koji, naravno, ima kvalitet za Argentinu.

"Razmatram mogućnost da pozovem Teveza. Mi imamo zaista sjajne napadače, a Karlos je jedan od njih. Mogao bi da bude u konkurenciji sa Iguainom i Aguerom, videćemo", rekao je Martino.

Ipak, bivši trener Barselone nije direktno rekao da je Sabelja pogrešio zbog svojih odluka, već je naveo da je imao svoje razloge.

"Sabelja je poveo tri klasična napadača na prvenstvo, Iguaina, Aguera i Palasija. Na takvo takmičenje se i ne vodi više klasičnih napadača, nepotrebno je za moderni fudbal.

Tako da sa te strane odluka je ispravna, ali ja nemam isti pogled na tim kao što je on imao, tako da će Tevezu vrata biti otvorena
", istakao je Martino.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke