Talični Luka - Milivojević je najbolje pojačanje Palasa ove sezone!

Autor: Nikola Miloradović
subota 01.04.2017.
19:41
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac i bivši vezista Crvene zvezde igra jako dobro u svojoj prvoj sezonu na "Ostrvu", a "Orlovi" sa njim deluju nezaustavljivo.

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Ekipa Kristal Palasa nastavlja da ruši sve pred sobom u Premijer ligi. Sve je jasnije da će sa lakoćom izboriti opstanak u najvišem rangu, kako su danas iznenadili i Čelsi na "Stamford Bridžu", kako su slavili sa 1:2, više OVDE.

Tim je preporođen, Alardajsu je trebalo malo vremena da se adaptira, a izgleda da je popularni "Big Sem" napravio nekoliko sjajnih poteza na transfer pijaci, koji mu se sada itekako isplaćuju.

Jedno od zimskih pojačanja londonskih "Orlova" bio je srpski reprezentativac Luka Milivojević, koji je za solidnih 10 miliona funti prestonicu Grčke zamenio engleskom.

Nakon nekoliko utakmica adaptacija, Milivojević je postao nezamenjiv u prvoj postavi Palasa, a jedan podatak govori da će tako biti i ubuduće.

Naime, od kako je bivši fudbaler Zvezde, Anderlehta i Olimpijakosa uvršten u startnu postavu Palasa, oni na pet mečeva imaju upisane četiri pobede i sada su 16. sa četiri boda više od prvog tima ispod crte Hala, ali i utakmicom manje, te bi ta razlika mogla da bude i veća.

Treba napomenuti i da je Palas bez Milivojevića u prvoj postavi ove sezone, kada se uračuna i prvi deo u kom Luka nije ni bio član "Orlova", upisao samo pet pobeda na 24 susreta.

Rođeni Kragujevčanin prema portalu "Whoscored" ima sasvim dobru prosečnu ocenu u elitnom engleskom rangu, kako u proseku upisuje skoro sedam od maksimalnih deset poena (6,97).

Dakle, jasno je da je angažovanje Milivojevića bio pun pogodak "Big Sema", on i Kabaj čine tandem na sredini terena, a čini se i dobitnu kombinaciju za Alardajsovu ekipu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mihac_reds
Saturday, 01.04.2017
22:58

Sakho je jedini zasluzan za njihove partije. Kakav breMilojevic...

avatar
Lazar Grobar
Saturday, 01.04.2017
22:05

Luka igra sjajno ove sezone,imamo dobar vezni red,samo nam treba jedan kreativac na sredini,nešto poput Jojića,samo kvalitetnija verzija.

avatar
Nikki92CFC
Saturday, 01.04.2017
20:37

Bolji igrac od Matica.

avatar
Liverpulovac
Saturday, 01.04.2017
20:34

Sako otkad je došao Palas ima 3 klin šita a pre toga bili među najgorim odbranama. Dva puta igrač utakmice, igrač meseca. Šta je sve danas radio... Razumem ja da je Milivojević naš ali budite realni...

avatar
chaki
Saturday, 01.04.2017
20:49

To su im dva najbolja moguća pojacanja