Tako je to kad Ozil igra u sredini...

Autor: Janko Glavonjić
subota 20.09.2014.
17:09
Izvor: Sportske.net

Arsenal je "blickrigom" nokautirao Aston Vilu u prvom poluvremenu, vode 3:0! Ozil je bio najbolji igrač na poluvremenu, neverovatna razlika u igri Arsenala kada igra u sredini!

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Iako je Aston Vila do vođstva Arsenala bila možda i bolji tim i imala dobru priliku Klarka posle prekida, gol Ozila je pokrenuo lavinu i Arsenal na poluvremenu vodi sa čak 3:0!

Arsen Venger je načinio jednu izmenu koja se baš i nije isplatila na terenu, Čembrlen igra umesto Sančeza, ali je možda i zbog toga omogućeno Ozilu da igra u sredni, što je on na pravi način materijalizovao.

Sa Ozilom u sredini Arsenal je mnogo konkretniji, što se videlo za samo tri minuta, kada su "pala" tri gola. Jednostavno, mnogo brže uspevaju da stignu do gola protivnika, kada su igrači agresivni i idu na prodor, Ozil ima puno opcija i može sam krenuti na gol i osvojiti još prostora, ili im poslati sjajnu loptu "iz kolena", gde je jedan od najboljih na svetu.

Posle viđenog u prvom poluvremenu, navijači Arsenala se svakako nadaju da je eksperiment zvani Ozil na krilu napušten zauvek.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke