Tadić počinje, Matić i Ivanović čekaju šansu sa klupe

Autor: Boban Filipović
subota 31.12.2016.
15:35
Izvor: Sportske.net

Poznate su startne postave svih premijerligaša koji igraju u 16h.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Tokom popodneva na programu je sedam utakmica, a samo jedan srpski fudbaler će biti starter.

To je Dušan Tadić, koga je menadžer Sautemptona Klod Puel vratio u starntnih 11 zbog kadrovskih problema iako najbolji srpski fudbaler u 2016. godini nije u željenoj formi u ovom trenutku.

'Sejntsi' će na svom 'Sent Merizu' protiv Vest Bromvič Alniona pokušati da se iksupe za težak poraz u prošlom kolu od Totenhema pred svojim navijačima.

Čelsi na svom 'Stamfrod Bridžu' juri 13. prvenstvenu pobedu, lideru u goste stiže Stouk.

Menadžer 'Plavaca' Antonio Konte nije u strantnu postavu uvrstio ni Nemanju Matića (Sesk Fabregas je dobio prednost), kao ni Branislava Ivanovića, što je i očekivano. Bane je poslednji put bio starter još krajem septembra kada je doživljen debakl protiv Arsenala na 'Emiratima', a to je ujedno bio i poslednji poraz Čelsija u dosadašnjem toku sezone.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
THE ROMAN EMPIRE
Saturday, 31.12.2016
18:50

I eto,ubacis Fabregasa i jurisaju ti po levoj sredini terena(deo koji on pokriva)...bas je los u defanzivom smislu..al nadomesta sve asistencijama. Al ruku na srce,Matic katastroffa proslu odigrao

avatar
NIKE
Saturday, 31.12.2016
16:44

Wilian mijenja Pedra zbog kartona, a Matić ima 4 žuta i Fabregas je bolji protiv defanzivnih ekipa, ostalo je sve kako i inače, nadam se da će Zuma ubrzo izbaciti Kejhila iz prve postave, jer je momak bolji u svim fudbalskim aspektima.