"Svrake" proigrale nakon Mitrovog ulaska na teren

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 20.02.2017.
23:06
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Njukasla vratili su se na čelo tabele engleskog Čempionšipa, pošto su prilično lako izašli na kraj sa Aston Vilom.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Utakmica klubova koji su u prethodnoj sezoni nastupali u Premijer ligi završena je trijumfom Njukasla koji je kao domaćin prilično lako izašao na kraj sa Aston Vilom.

Njukasl je na "Sent Džejms Parku" savladao Aston Vilu rezultatom 2:0 (1:0) i tako ponovo preuzeo prvu poziciju na tabeli Čempionšipa.

"Svrake" su proradile u završnici prvog poluvremena, nakon što je na teren ušao Aleksandar Mitrović koji je utakmicu počeo kao rezervista.

Vodeći pogodak za Njukasl postigao je Joan Gufran posle kornera i gužve koja je nastala u šesnaestercu gostiju. Francuz je na kraju uspeo da loptu smesti u mrežu i dovede Njukasl u vođstvo.

Na startu drugog dela ponovo je korner bio koban po Aston Vilu. Lopta je na putu ka golu pogodila Henrija Lensberija pa je tako vezisti gostujućeg tima upisan autogol.

Do kraja nije bilo promene rezultata, pa Njukasl sa 69 bodova ponovo zaseda na čelo tabele, dok Aston Vila ostaje u donjem domu i nastavlja borbu za opstanak u ligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 21.02.2017
09:37

Hahahahahhahaha sjajno čuj proigrao nakon Mirtovog ulaska hahahahahahaha pa vi niste normalni koliko udizete ovu bukvu, ja ne znam sta bi da je dzeko kojim slucajem vas.

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Tuesday, 21.02.2017
08:19

Одлично донели су ми паре

avatar
chaki
Tuesday, 21.02.2017
00:27