Svi žele Tadića, šta želi on?

Autor: Miloš Marković
četvrtak 11.12.2014.
11:37
Izvor: Sportske.net

Srbin je svojim igrama skrenuo pažnju velikana, kako on sve to komentariše?

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Karijera Dušana Tadića se kretala ravnomernom brzinom, srpski fudbaler je, može se reći, povlačio prave poteze do sada.

Od Vojvodine, preko Holandije do juga Engleske, Tadić je imao priliku da uskoči u brzi voz i prekrati putovanje, ali nije želeo da žuri. To mu se itekako isplatilo.

Sazreo je, u Holandiji ojačao, stekao iskustvo igranja na visokom nivou, prerastao takmičenje i načinio naredni logičan korak – oprobao se u najatraktivnijoj ligi na svetu. Izbor kluba, koliko god stavljan u pitanje u javnosti, pokazao se takođe kao pravi.

Od starta svog boravka u sautemptonu, Tadić je pokazao psihičku zrelost, spremno je dočekao izazove Premijer Lige, koja ga, za razliku od Markovića recimo, nimalo nije uplašila.

Kuman mu je ukazao poverenje, Dušan preuzeo konce ekipe u svoje ruke, igru tima diktira po svom tempu i nastavlja da iznenađuje britansku javnost.

Sa osam asistencija na 21 utakmici do sada, Tadić je pokazao svu svoju raznovrsnost, već sada privukao pažnju brojnih 'udvarača'. Ipak, smiren i staložen kakav je bio i do sada, srpski reprezentativac nema nameru da odalzi sa juga Engleske.

„Veoma mi je lepo ovde, zaista sam zadovoljan. Igram u sjajnom klubu, u lepom gradu. Imamo sjajne uslove za rad, lep trening centar, divne navijače i zaista je lepo igrati ovde. Kada izađem na ulicu ljudi mi prilaze, svi su prijatni i lepo se ophode prema meni.“, rekao je Dušan Tadić.

Uživa u Premijer Ligi.

„Svima je jasno da je Premijer Liga jedna od najboljih liga na svetu, tokom dosadašnje karijere u razgovoru sa kolegama sam uvideo da je svačiji san da jednom zaigra ovde. Isti je slučaj sa mnom, veoma sam srećan što igram i jednoj od najvećih i najjačih liga na svetu.“, zaključio je srpski fudbaler.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke