Svi protiv Bejla!

Autor: Miloš Marković
utorak 06.01.2015.
09:58
Izvor: Sportske.net

Velšanin se zamerio saigračima, sebični momenti na terenu rezervisani su samo za jednog.

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Nije prvi put, videli smo to više puta, da Kristijano Ronaldo javno na terenu izražava svoje nezadovoljstvo potezima Gareta Bejla, koji umesto da asistira, odluči da akciju okonča sam.

Iako ga je i sam Karlo Anćeloti ohrabrivao da preuzima odgovornost, sam završava akcije i nametne se u svom timu, Bejl je ovoga puta, protiv Valensije, dobrano razljutio svog saigrača i prvu zvezdu tima, Kristijana Ronalda.

Iako je jasno da Ronaldu i sličnom scenariju niko ne bi (smeo da) zameri, Portugalac iza sebe ima podosta kredita, za razliku od Velšanina. Istina, upravo je Ronaldo na pomenutom meču promašio stopostotnu priliku, niko mu nije reč rekao.

Jasno, u pitanju nije zameranje na promašaju, već na odluci da u potpunosti ignoriše dvojicu svojih saigrača.

U konkretnoj akciji pri kontranapadu kada je izleteo sam ispred golmana, Bejl je pored sebe imao potpuno otvorene Ronalda i Benzemu, koji su zajedničkim snagama izrazili nezadovoljstvo potezom svog kolege.

Španski mediji ipak ne produbljuju priču, ističu da se sve desilo u žaru borbe i da saigrači neće držati ljutnju na svog kolegu.


Ipak, nema sumnje da ovakvi trenuci tokom samog meča umeju da podignu tenziju, uvuku nervozu u ekipu i odraze se na rezultat, kao što je bio slučaj i na Mestalji.

Posebno kada se radi o Bejlu, fudbaleru o kome se uveliko spekulisalo poslednjih nedelja.

Poruka je jasna, preneli su je predsednik kluba, trener prvog tima, pa i sam igrač. Ipak, nervoza i potencijalna svađa, nezadovoljstvo, dovoljan će biti razlog medijima da se vrate na isti lajt motvi, u to nema sumnje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Andres
Tuesday, 06.01.2015
11:08

kako to kristijano ima vise kredita od bejla?! bejl je za 1 sezonu u timu licno osvojio spanski kup i bio jedan od najzasluznijih za ls pored ramosa i di marije.. ronaldo nije toliko doprinio timu za 5 godina, a uz to ima na stotine onakvih 'sebicnih' momenata, pa se nikad nije digla prasina.. krajnje je neprofesionalno od strane ancelotija bilo sto ga je odmah izbacio iz igre. pa ne moze, zaboga, svaku loptu dati ronaldu

avatar
Hala Madrid 10!
Tuesday, 06.01.2015
12:26

Prebaci malo loptu u drugom dvoristu,Suarez mora svaku loptu da dobaci messiju,lik je postigao samo 2 gola on je doveden da bi svaku loptu dao messiju propao je skroz,tako je prosao i vilja,sancez je takodje ispastao zbog messija kao i pedro,svi ti igraci su radili za njega,da nije bilo njih messi ne bi imao ni 1 titulu u svojoj karijeri.

avatar
Don Andres
Tuesday, 06.01.2015
13:23

dalibore, dalibore.. 4 puta si upotrebio messijevo ime i jednoj recenici..nti si najveci njegov fan na portalu bez dileme

avatar
Tomas Rosicky
Tuesday, 06.01.2015
13:00

Pa Suarez je i igrao krilo u Liverpulu Rodzers ga je nabio u sam spic i upario sa Staridzom ali u Barsi vlada napadacki trio, Mesi i Nejmar driblaju a Suarez treba da se ubacuje i postigne gol, a mnogo je prilika promasio, tako da se za rezultate Barselone ne mogu okriviti ni Cavi ni Rakitic.