Svi odlaze, Džon Teri ostaje!

Autor: Miloš Marković
nedelja 28.12.2014.
09:32
Izvor: Sportske.net

Kapiten je nedodirljiv, poruka kluba je jasna, niko u Čelsiju se ne odriče Džona Terija koji će potpisati novi ugovor!

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Moderan fudbal nema sentimenta za legende, koje se neumitno troše na uštrb visokih zahteva i rezultata pre osećanja.

Klub sa Stamford Bridža je, ipak, u slučaju kapitena Džona Terija poslao jasnu poruku, iskusni veteran je nedodirljiv.

Kao jedan od petorice fudbalera Čelsija sa preko 500 nastupa u klubu (gotovo 650) i najbolji strelac među defanzivcima ekipe sa Stamford Bridža, čovek koji je svoju karijeru posvetio plavoj boji, nastaviće i naredne sezone da predvodi svoj tim na terenu.

Povratak Žoze Murinja u ENglesku krajnje pozitivno je uticao na Terija koji je iznova na vrhuncu svoje forme, čak i u svojoj 34. godini igra fenomenalno. Upravo je o tome govorio i sam Murinjo, koji ima ogromno poverenje u fudbalske i liderske kvalitete svog velikog prijatelja.

Klub sa Stamford Bridža je prošle sezone napustio Frenk Lampard, verovalo se da će Terija sačekati ista sudbina, ali kapiten će uskoro potpisati novi ugovor, stvar je formalnosti.

"Nema sumnji da će Teri dobiti novi ugovor. To znam ja, to zna i on. Teri je veoma važan fudbaler našeg tima i novi ugovor će biti potpisan, pitanje je samo vremena.", rekao je Murinjo.

Poznato je već, fudbalerima preko 30 godina Čelsi daje jednogodišnje ugovore, sam Teri nema nikakvih problema sa tim, za razliku od Drogbe, te Ešlija KOla, koji su upravo iz tih razloga primarno odlazili iz kluba.

Teriju će biti ponuđen ugovor na 12 meseci u vrednosti od 175 hiljada funti nedeljno, jasno je da nijedna strana neće praviti problema, engleski mediji javljaju da će stvar biti simbolično okončana već oko Nove godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Sunday, 28.12.2014
10:41

Elementarno nezanje. Drogba niije imao problem sa tim, Drogba je otisao u Sangaj jer su mu ponudili 200.000 evra nedeljno, a polovinu te plate je davao za svoju humanitarnu organizaciju koja pomaze Obali Slonovace. Iste pare mu je ponudila i Galata, pa je nastavio tamo. Kad je ostao bez ugovora, Celsi ga je vratio kuci, ali za mnogo realniju platu. Esli Kol jednostavno nije mogao da istisne Aspilikuetu iz tima i njegov razlog za odlazak je iskljucivo sportske prirode. Jedini koji je otisao zbog plate je na moju ogromnu zalost Frenk Lampard, covek koji mi je izgledao kao neko koga pare najmanje zanimaju posle svega sto je dao Celsiju i posle svega sto smo prosli zajedno.https://www.youtube.com/watch?v=rjewm1ub8fo Nadam se da ce se ova bezosecajnost osvetiti Pelegriniju.

avatar
Benz
Sunday, 28.12.2014
13:26

drogba nije otisao zbog novca vec zbog duzine ugovora....trazio je ugovor na 3 godine a celszi mu davao jednogodisnji sa mogucnoscu produzenja na jos godinu...

avatar
Benz
Sunday, 28.12.2014
16:13

sam je rekao da je problem duzina a ne visina ugovora....a nakon finala LS imao je ponudu od 140 000 ali je odbio....

avatar
Carina
Sunday, 28.12.2014
15:13

Veruj mi, upucen sam, Celsi mu je ponudio 90.000 na godinu dana, a Sangaj 200.000 na dve godine. Dakle otisao je da bi mogao da izdvaja 100.000 nedeljno za Obalu slonovace.