"Sveti Nojer Čudotvorac" spasio Bajern poraza!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 26.10.2014.
19:24
Izvor: Sportske.net

Stvarno je čudesno kako je branio golman Bajerna u današnjem derbiju sa Borusijom iz Menhengladbaha...

Beta/AP Photo/Alik Keplicz
Beta/AP Photo/Alik Keplicz

Povezane vesti

Bajern iz Minhena je već sada na prvom mestu i retko ko može da mu pomrsi račune do smog kraja sezone. Ipak, dešavaće se da ekipa koju predvodi Pep Gvardiola izgubi po neki bod, kao danas protiv sada drugoplasirane ekipe Borusije iz Menhengladbaha.

Taj bod danas je osvojio Manuel Nojer.

Odlično je izgledala ekipa Menhengladbaha danas, možda je čak bila i opasnija po gol nego nekadašnji šampion Evrope od pre dve sezone.

Ipak, prvi su pretili fudbaleri Bajerna. Levandovski je imao solidnu priliku u 18. minutu, ali se neko od odbrambenih fudbalera isprečio.

U 34. minutu fenomenalna prilika za Borusiju. Kruze je izbio u situaciju 1 na 1 sa Nojerom, a jedan od najboljih golmana sveta je pokazao sav svoj kvalitet i odbranio ovaj šut.

U drugom delu igre počelo je šansom Kramera, a Nojer je ponovo izašao kao pobednik i spasio još jedan čist pogodak. Na drugoj strani je pretio Bernat, ali je lopta otišla pored gola.

Dominirao je Manuel Nojer sredinom drugog dela igre, kao i čitavom utakmicom uopšte. Nakon jednog slobodnog udarca i prilike za gol preko Rafaela, on je načinio još jednu fenomenalnu odbranu i već tada sebe proglasio za igrača utakmice.

Imao je Rafael još jednu priliku, ali magični Nojer je danas bio u potpunosti neprelazan...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke