Šveđani, niste dorasli EP, evo i zašto!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 17.06.2016.
18:03
Izvor: Sportske.net

Format od 24 reprezentacije uzima danak, Šveđani su definitivno među 3 najslabije reprezentacije na ovom prvenstvu.

Beta/AP Photo/Hassan Ammar
Beta/AP Photo/Hassan Ammar

Povezane vesti

Mnogi smatraju da je ovo Evropsko prvenstvo nezanimljivo, to je zbog činjenice da pojedine reprezentacije igraju ultradefanzivan fudbal, kao i da još uvek niti jedna selekcija nije uspela da postigne više od dva gola na jednoj utakmici.

Postoje reprezentacije koje nisu baš vične da napadaju protiv timova koji se brane (poput Ukrajine juče u meču sa Severnom Irskom), a postoje reprezentacije koje napad uopšte i ne interesuje.

Jedna od takvih je i reprezentacija Švedske koja se uglavnom oslanja na Zlatana Ibrahimovića koji je danas u potpunosti zatvoren.

Pazite na ovaj podatak koji smo vam napomenuli i u izveštaju, reprezentacija Švedske nije uspela da šutne u okvir gola u svih 180 i kusur minuta dosadašnjeg toka EP. Zanimljivo, postigli su jedan gol (tačnije, Irci su to učinili umesto njih), a i dalje imaju priliku da se plasiraju među 16 najboljih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Friday, 17.06.2016
20:11

Jako lose sve Evropske ekipe , u Americi Brazil nikad slabiji sto zanci da na SP treba ocekivati Argentinu kao favorita , eventualno neko iznenadjenje u vidu Urugvaja , Columbije...Nemacka me totalno razocarala , Spanija Zrela za promenu selektora a Francuska i Engleska imaju dobre pojedince ali nekako nemaju tim . Mozda od Francuza i Italijana bude nesto na SP ali od ovih ostalih.... Tesko.

avatar
maksa
Friday, 17.06.2016
19:56

Ne slazem se nego svi danas igraju fudbal....pa im nije tako lako dati 5 komada....ljudi se bore za svoju zemlju...nema vise pekara,automehanicara...svi igraju fudbal...ne znam sta ocekujete da se Island otvori protiv Portugalije?!....ej narode svaki bod se placa...svaka pobeda, a da ne pricam prolaz u 1/8 finala...

avatar
Marko Nikolic1
Friday, 17.06.2016
23:46

Слажем се скроз .Хтео сам да пишем пре неки дан ,ево сада ћу.Много просто ,ако ниси познатија репрезентација одмах предаја !?Не већ борба до краја ,е сада то је некада на штету мањег броја голова .Сигуран сам да ће их бити.Свако ко се бави било каквим па макар и рекреативним спортом излази на терен да да максимум и сигурно не жели пораз.Тако и ови на еуру.Поздрав .

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Friday, 17.06.2016
18:31

Dosadno EP Jedan od razloga Je to sto max golova na mecu Je 3 France 2 1 RomaNIa

avatar
Don Silvio
Friday, 17.06.2016
18:27

Nije prvenstvo dosadno zbog 24 reprezentacije nego zbog generalnog pada kvaliteta sto se tice fudbala. Realno svaka od ovih reprezentacija je slabija nego sto je bila pre 10 godina

avatar
Jason
Friday, 17.06.2016
18:07

Najdosadnije EP do sada...

avatar
JC\'90
Friday, 17.06.2016
18:07