"Sveci" slomili otpor Dižona u finišu

Autor: Boban Filipović
subota 04.02.2017.
21:57
Izvor: Sportske.net

Golovima Tijaga Silve i Edisona Kavanija u poslednjih deset minuta meča, PSŽ srušio Dižon i preskočio Nicu na tabeli.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Nica ne samo da je razbijena u Monaku, već je i skliznula na treće mesto na tabeli.

Pari Sen-Žermen je iskoristio poraz tima koji je najduže u tekućoj sezoni bio lider i pobedom u Dižonu zauzeo drugu poziciju.

AKtuelni šampion Francuske je poveo u dižonu golom Lukaša Moure posle pola sata igre, ali prednost 'Svetaca' nije potrajala ni puna dva minuta.

Tavares je poravnao nakon asistencije Les Melua i rezultat 1:1 bio je na snazi sve do samog finiša meča.

Međutim, posle jednog prekida u 81. minutu Tijago Silva je nebeskim skokom ponovo doveo PSŽ u vođstvo, a samo tri munuta kasnije Edison Kavani overava pobedu - 1:3.

Najveće iznenađenje večeras priredio je fenjeraš Lorijen, koji je slavio u Lilu. Bivši napadač Arsenala Žeremi Aliadjer je postigao jedini gol na stadionu 'Pjer Moro'.

Iznenađenje je i trijumf Kaena u Genganu, gde je takođe bilo 0:1. Golom u sudijskoj nadoknadi, Karamo je doneo bodove svom timu za beg iz opasne zone.

Bordo i Ren su podelili bodove (1:1). Žirondinci su poveli preko Žeremija Meneza u 56. minutu, da bi Joan Gurkuf postavio konačan rezultat petnaestak minuta kasnije. 'Zlatni orlić' Milan Gajić je odigrao ceo meč, dok Vukašina Jovanovića nije bilo ni u protokolu.

Monpelje slavi Munijea, koji je postigao oba gola u pobedi nad Bastijom (2:1). Strelac za goste sa Korzike bio je Kriveli.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke