'Sveci' na krilima Tadića do prve pobede u sezoni

Autor: Lazar Mitrović
nedelja 30.08.2015.
16:37
Izvor: Sportske.net

Reprezentatiac Srbije postigao dva gola bio centralna figura utakmice 4. kola Premijer lige između Sautemptona i Noriča na 'Sent Merisu'.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Soton je od samog početka meča bio bolji tim na terenu, Dušan Tadić je bio izuzetno raspoložen za igru i od samog starta zadavao dosta muka odbrani gostiju.

Ključan trenutak utakmice dogodio se na isteku pola sata igre kada je Norič ostao sa igračem manje na terenu, Vitaker je isključen zbog dva žuta kartona.

'Sveci' su materijalitovali brojčanu prednost do dolaska na odmor, Gracijano Pele je postigao gol pred samo odlazak na 'veliki odmor'.

Italijanski napdač je odlično ispratio prodro Manea po desnom boku i iz neposredne blizine poslao mrežu iz leđa golmana Rudija.

Drugo poluvremen proteklo je u tnaku reprezentativca Srbije Dušana Tadića, koji je u intervalu od 64. do 67. minuta sa dva gola rešio sve dileme oko pobednika.

Zanimljivo, Tadić je danas prvi put bio dvostruki strelac od kako je stigao u Sautepton iz Tventea, opširnije o tome možete čitati OVDE.

U finišu meča Soton je mogao da učini svoju pobedu još ubedljivijom, ali je ipak ostalo 3:0.

Ovo je prva pobeda Kumanove čete u Premijer ligi ove sezone te 'Sveci' imaju 5 podova nakon četiri odigrana kola. 'Kanarinci' imaju bod manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke