Sve je spremno za derbi na ''Enfildu''! Ovo su startne postave!

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.01.2017.
20:15
Izvor: Sportske.net

Fudbalski događaj večeri svakako je duel Liverpula i Čelsija u derbiju 23. kola Premijer lige. Sat vremena pre početka meča, Klop i Konte su objavili sastave svojih timova.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Većina večerašnjih mečeva 23. kola Premijer lige počinje u 20:45h, ali fokus je na onom duelu od 21 čas, kada se na Enfildu sastaju Liverpul i Čelsi.

U prilogu možete da pogledate startne postave jedne i druge ekipe, a našu najveću pažnju, naravno, privuklo je ime Nemanje Matića, srpskog reprezentativca koga ćemo i večeras gledati u startnoj postavi ''Plavaca''.

Kada je u pitanju ekipa Liverpula, večeras će dodatno motivisan biti hrvatski defanzivac Dejan Lovren, koji će odigrati svoju jubilarni, 100. meč za Liverpul u svim takmičenjima.

Takođe, u prilogu možete da pogledate i deo atmosfere ispred stadiona, na oko sat vremena pre početka večerašnjeg derbija.

-- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djomla1990CFC
Tuesday, 31.01.2017
21:43

Koliko je liverpulu losa klupa...Imaju dobre napadace,a vezni red i odbrana katastrofa!Inace,kao plavac ocekujem nasu pobjedu,najvise zbog forme Liverpula,mada bi nama i nerijeseno veoma odgovaralo!Nesto imam osjecaj da ga Hazard daje veceras!

avatar
BRAT IGI
Tuesday, 31.01.2017
21:18