Švajniju tri meča suspenzije!

Autor: Boban Filipović
četvrtak 10.12.2015.
17:55
Izvor: Sportske.net

FA izrekao kaznu nemačkom reprezentativcu zbog nesportskog ponašanja na premijerligaškoj utakmici između Mančester Junajteda i Vest Hema.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

BBC i Guardian prenose vest da Bastijan Švajnštajger neće imati pravo nastupa na naredne tri utakmice pod okriljem Fudbalske asocijacije Engleske.

Razlog suspenzije veziste 'Đavola' je namerno udaranje kapitena 'Čekićara' Vinstona Rida na utakmici 15. kola Premijer lige na 'Old Trafordu' prilikom jednog prekida.

Pomenuta utakmica je završena bez golova, a sudiji Marku Klatenburgu i njegovim pomoćnicima je promakao ovaj detalj i Švajni se provukao bez ikakvim sankcija.

Menadžer Vest Hema Slaven Bilić je nakon utakmice izjavio da je Nemac zaslužio da bude isključen i da je nejgova ekipa oštećena što se to nije dogodilo, ali je iskusnog vezistu ipak stigla pravda.

Menadžer Mančstesr Junajteda Luj Van Gal neće moći da računa na usluge Švajnštajgera na premijerligaškim mečevima protiv Bornmauta u gostima, protiv Noriča na "Ol Trafordu" i protiv Stouka na "Britaniji". Pravo nastupa će imati u 19. kolu EPL protiv Čelsija na 'Teatru snova", što će biti i poslednja utakmica 'Đavola' u 2015. godini.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 11.12.2015
07:09

Igrace mladi tim junajteda i gledajte kad klinci odvale u subotu hahha bice jako zanimljiva utakmica.

avatar
dzedaj vitez
Thursday, 10.12.2015
21:34

Jeste zasluzeno,ali sa kakvim potezima Kosta prolazi nekaznjeno ovo je smesno.

avatar
čombe
Thursday, 10.12.2015
21:05

Znaci svajni suspenzija, snajderlin povreden, herera povreden, ostanu im samo kerik i felaini u vezi..jos kad se uzme u obzir da su odbran povredeni so, darmian, jones, smaling, rojo, valencia, varela...ispada da ce kerik morati igrat stopera..ostane jedino drvo felaini kao glavni vezni ( u prevodu iduca tekma nece ni dodavanja funkcionirat)

avatar
Adnan
Thursday, 10.12.2015
19:58

Nevjerovatna kazna,klasicno treniranje sile.

avatar
NIKE
Thursday, 10.12.2015
19:11

Ljudi dosta je velika kazna Unitedu što svake sedmice moraju gledati ovog letećeg Holanđanina na klupi, a ovaj FA ih još kažnjaje. Ovaj LVG hajde što nije dobio otkaz, nego pravi popis želja za Januarski transfer rok, da nije smiješno bilo bi žalosno.