Švajcarska - Vilota strelac, Sulejmani asistent

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.08.2015.
23:42
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler Milan Vilotić upisao se u strelce za ekipu Jang Bojsa u porazu na gostovanju Grashoperu sa 3-2 u sedmom kolu švajcarske Super lige.

sfl.ch
sfl.ch

Povezane vesti

Dvadesetosmogodišnji štoper je postigao prvi gol za svoj tim u 68. minutu pri rezultatu 3-0 za domaćine, nakon kornera koji je izveo Miralem Sulejmani.

Bio je to već drugi pogodak za Vilotića ove sezone, čime je na pola puta da izjednači svoj učinak iz prethodne kampanje, kada je zabeležio četiri gola.

Jang Bojsi su ovim porazom pokazali da se još uvek nisu oporavili od eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope od azerbejdžanskog Karabaga.

Ekipa iz Berna je tako ostala na petom mestu, sa 12 poena zaostatka u odnosu na vodeći Bazel koji ima svih sedam pobeda do sada.

Priliku da popravi plasman, Jang Bojsi će imati u narednom kolu kada dočekuju Vaduc.

Dodajmo još i da je uz Vilotića i Sulejmanija, za Jang Bojs od prvog minuta nastupio i Gajić, ali je zamenjen posle prvog poluvremena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sashki
Monday, 31.08.2015
14:39

Cudi me kako ovaj decko jos nije dobio poziv za A selekciju a redovno postizw golove kao bek u bilo kom timu da igra. Mora da je zato sto nije menadzerov igrac.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 31.08.2015
09:05

Treba pozvati i Vilotica u reprezentaciju. Ovako su nekad Markovic i Zigic, ali i Jankovic i Zigic. Neka igraju Vilota i Suki jednu od pocetka, sto da ne?

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Monday, 31.08.2015
08:08

Vilota igra odlicno treba dobiti poziv za reprezentaciju.