Sutra je Super kup, UEFA posvetila i tekst o Mažiću

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 08.08.2016.
12:33
Izvor: Sportske.net

Sutra je na programu finale Super kupa Evrope, Sevilja i Real Madrid igraju u Trondhajmu, a Milorad Mažić će deliti pravdu.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Vrbašanin Milorad Mažić, naš najbolji sudija, sudiće finale Super kupa Evrope između Real Madrida i Sevilje koje se igra sutra u Trondhajmu.

"Osećam se uzbuđeno i ponosan sam, ali morate ostati fokusirani i sigurni pre meča i nakon prvog zvižduka", rekao je Milorad Mažić za sajt UEFA.

Njemu će u Trondhajmu pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević kao "mahači", odnosno Danilo Grujić i Nenad Đokić koji će biti kraj gol-aut linija.

"Baš kao i dve ekipe na terenu, i mi smo tim, ovo je veliko dostignuće za sve nas. Motivisaćemo se da uradimo sve što je u našoj moći, da budemo najbolji što možemo", rekao je on.

Mažić je za sajt UEFA govorio i o svojim počecima.

"Bio sam fudbaler kada sam bio dečak, ali sam se povredio i napravio sam pauzu. Prijatelji su mi predložili da počnem sa suđenjem, onda sam shvatio da volim taj posao. Od tog trenutka, znao sam šta želim.

Gledao sam velike sudije i vremenom sam dosta pokupio od njih, ali sam ostao svoj na neki način, što je izuzetno važno za svakog sudiju"
, rekao je Milorad Mažić.

Mažić je u svojoj karijeri dva puta sudio Real Madridu, oba u sezoni 2014/15. Prvo kada je Real Madrid igrao protiv Bazela u okviru grupne faze, a zatim i protiv Atletiko Madrida u četvrtfinalu.

Takođe, sudio je i Sevilji jednom, bilo je to protiv Valensije u okviru polufinala Lige Evrope u sezoni 2013/14.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Monday, 08.08.2016
15:17

Dobar sudija,napred Real!

avatar
CZBG1991
Monday, 08.08.2016
13:12

Idemo Mažke !!!

avatar
Malo veliki covek
Monday, 08.08.2016
13:06

Mazic je veoma dobar sudija, najbolji koji ima u Srbiji. Napravi i on neku gresku tokom sudjenja, ali to je normalno, zato sluze pomocne sudije da mu pomognu i isprave ako nesto nije video lepo iz svog ugla.

avatar
Amar Zornic
Monday, 08.08.2016
12:45

Veliki Milorad