Suso "slagao", zbog čega je bilo nemoguće gledati "Madoninu"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.11.2016.
09:21
Izvor: Sportske.net

Junak nije ispunio obećanje, imao i obrazloženje. Sa druge strane, nedopustivo je ono što se desilo sinoć. Da li ste mogli da gledate meč?

AP Photo/Luca Bruno
AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Suso je sinoć postao prvi Španac koji je zatresao mrežu Intera u dresu Milana. On je takođe prvi Španac posle legendarnog zemljaka Luisa Suareza koji je dao gol u "Madonini", nekada simbol Hererinog Intera je to uradio još 1962.

Ali, Suso nije ispunio obećanje. Par dana pre derbija je rekao da će, ako da dva gola Interu peške otići kući posle meča.

"Neću da pešačim, odnosilo se na situaciju u kojoj pobedimo Inter uz moje golove. Nemamo šta da slavimo", pričao je neutešni Španac. Njegovom timu je pobeda izmakla u poslednjim trenucima, mada, istini za volju, Inter je zaslužio da ne izgubi derbi.

Suso igra sjajno, čak se pominje da će dobiti poziv u reprezentaciju, što bi bio podvig, ako se ima u vidu kakve ofanzivne veziste ima Lopetegi.

Derbi je bio sjajan, za one koji su mogli da gledaju, odnosno imaju baš oštar vid. Od jutros, Italija bruji, Inter i Milan su izabrali gotovo iste dresove. Priča se da su i sami igrači na momente bili zbunjeni, niko nije intervenisao od zvaničnika, na televiziji je izgledalo zaista kao da su u istim dresovima.

Ovaj eksperiment je izazvao mnogo pritužbi televizijskih gledalaca, nema opravdanja zaista...

Izveštaj sa derbija i golove možete da vidite ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Monday, 21.11.2016
17:46

Istini za volju Inter je zaslužio da pobedi, a ne da ne izgubi

avatar
Golzalo Higuain
Monday, 21.11.2016
15:49

pa hej, nama sofisticiranijim ljudima to nije bio problem jer šorcevi i sokne su bili kompletno bijeli, tako da se itekako slakocom mogli igrači razlikovati

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 21.11.2016
12:55

Ja sam gledao mec i jednostavno nisam razlikovao timove....izgledali su mi isto

avatar
INTERnacionalist
Monday, 21.11.2016
10:33

..bas cudno da igraju u onim kombinacijama!