Sušić: ''Mešo, pazi da te ne prevare!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.12.2014.
15:48
Izvor: Sportske.net

I dok su ljubitelji fudbala u Bosni i Hercegovini konačno odahnuli zbog kraja ''sapunice'' oko izbora novog selektora ''Zmajeva'', bivši selektor Safet Sušić ponovo je uputio ''otrovne strelice'' prema svojim doskorašnjim poslodavcima.

Beta/AP Photo/Amel Emric
Beta/AP Photo/Amel Emric

Povezane vesti

Podsetimo, posle dosta ''većanja'', pregovora sa brojnim kandidatima iz zemlje i inostranstva, FS BiH je konačno izabrao Mehmeda Baždarevića za novog selektora.

Baždarević je danas doputovao u Sarajevo i sa čelnicima saveza dogovara svoje prve korake u novoj ulozi.

A za to vreme, bivši selektor, koji se sa Savezom spori oko visine neisplaćenih sredstava, odlučio je da javno upozori svog naslednika šta može da mu se dogodi kad su finansije u pitanju.

''Želim mu puno sreće, ali imam i jedan savet. Neka ima na umu da su u Savezu prefrigani. Preporučio bih Meši ovom prilikom da ugovor odmah pokaže novinarima, jer predsednik će to po običaju svejedno učiniti… to je i meni uradio'',
istakao je popularni Pape, a prenosi ''Dnevni list''.
Želim mu puno sreće, a imam i jedan savjet. Neka ima na umu da su u Savezu prefrigani. Preporučio bih Meši ovom prilikom da ugovor odmah pokaže novinarima, jer predsjednik će to po običaju svejedno učiniti… to je i meni uradio. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/152925/evo-kako-je-pape-posavjetovao-mesu-kritikujici-savez-i-predsjednika-begica#sthash.aZ4dvQoE.dpuf

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke