"Superklasiko" - Na terenu tužno, ludilo na tribinama "Bombonjere"!

Autor: Boris Jovanović
petak 21.11.2014.
09:36
Izvor: Sportske.net

Vredelo je videti, ali samo zbog spektakla koji su napravili "Dose", odnosno pristalice Boke. Prvi meč polufinala Kopa Sudamerikana je završen bez golova. Pogledajte ipak kakav su spektakl priredili navijači.

Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko
Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko

Povezane vesti

Malo pravog fudbala, videli smo devet žutih kartona, sedam od toga dobili su fudbaleri Rivera. Oni mogu da budu zadovoljniji remijem bez golova, za šest dana na svom "Monumentalu", imaće priliku da overe plasman u finale ovog takmičenja.

Argentina Soccer Copa Sudamericana

"Kopa Sudamerikana" je pandan LE, ali nebitno je totalno koje je takmičenje, kada se sudare Boka i River uvek je najvažnije.

Argentina Soccer Copa Sudamericana

Navijači Boke, "12" kako sebe nazivali priredili su spektakl, ali nije puno pomoglo, ovo je prvi remi bez golova između ljutih rivala još od jeseni 2005.

Argentina Soccer Copa Sudamericana

APTOPIX Argentina Paraguay Soccer Copa Sudamericana

Paraguay Argentina Soccer Copa Sudamericana

Ove sezone u prvenstvu su takođe odigrali nerešeno, na "Monumentalu" je bilo 1:1. Naravno u redovima Boke bi sve dali da se to ponovi i da na taj način odu u finale i dobiju šansu da se bore za trofej.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 21.11.2014
14:15

Moja jedina neostvarena zelja kad je fudbal u pitanju ... ima vremena, ostvaricu je, necu da umrem sve dok ne odem na najjaci derbi na svetu, inace sam simpatizer Rivera.

Mada, nikad nisam bio ni na El Klasiku ali zato jesam na trecem najvecem na svetu, Partizan - zvezda. Znam, mozda zvuci smesno ali je to istina, odgledao sam skoro sve derbije koje postoje (nisam u Africu i Kini) i nas derbi je sigurno treci na svetu posle Boke i Rivera i Reala i Barse.

avatar
Ja opet Ja
Friday, 21.11.2014
14:49

Mislis Zvezda-partizan :D

avatar
Friday, 21.11.2014
13:10
avatar
bms
Friday, 21.11.2014
12:02

Da sam ja neki fudbaler.. uspesan... ne bi nikada zavrsio sezonu a da prethodno nisam igrao u Boki!!! Nestvarna atmosfera!!!

avatar
camme Martad
Friday, 21.11.2014
10:58
avatar
AdrovicEsad
Friday, 21.11.2014
10:46

i mrtav covek bi se rastrcao pred ovakvom publikom