'Superagent' otkrio Murinjove planove!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.12.2015.
22:40
Izvor: Sportske.net

Čovek koji vodi računa o karijeri Žozea Murinja otvorio je karte i otkrio kako trenutno stoje stvari po pitanju novog angažmana portugalskog stručnjaka.

Beta/John Walton/PA via AP
Beta/John Walton/PA via AP

Povezane vesti

Ekskluzivne vesti stigle su večeras sa Pirinejskog poluostrva vezano za dalju sudbinu doskorašnjeg menadžera Čelsija Žozea Murinja.

Fudbalska javnost na Ostrvu čekala je čitavog dana vest da je Luj van Gal smenjen i da na njegovo mesto stiže Žoze Murinjo, a nijedna od dve stvari se nije dogodila.

Najpre je iz Londona stigla informacija da Ed Vudvord nije pregovarao sa Žozeom Murinjom već prisustvovao konferenciji na kojoj su razmatrana marketinška pitanja, a onda je "požar" ugasio i Horhe Mendeš.

Menadžer velikog broja vrhunskih igrača poznat pod nadimkom "Superagent" otkrio je da je Žoze Murinjo napustio Veliku Britaniju i da se nalazi u Setubalu gde će dočekati Božić sa porodicom.

"Trenutno se ne događa ništa. Ne znam šta možemo da očekujemo u budućnosti ali za sada nema pregovora ni dogovora. Ne postoji zvanična ponuda za Murinja, priče o tome nisu istinite" rekao je Mendeš.

Ekskluziva koja stiže sa Pirineja za sada stišava buku oko dolaska Žozea Murinja na "Old Traford" ali daleko od toga da "Posebni" ispada iz trke za mesto menadžera u slavnom klubu.

Kako je Horhe Mendeš istakao, Murinjo će se nakon praznika vratiti u London gde će sačekati ponudu koja će biti primamljiva što znači da se saga nastavlja za koji dan, posebno ako Junajted ne pobedi Stouk.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Wednesday, 23.12.2015
14:08

Ako su već riješili mijenjati LVGa, bolje to uraditi odmah, nego kad izgubi još par mečeva. Ja sam fan Chelsea, ali prije 2005te sam navijao za United i volio bi da se vrate gdje pripadaju, to jeste ispred Cityja i Arsenala.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 23.12.2015
09:36

Ljudi Boziji, dokle vise?! Nije Horhe nego Zorz jer covek nije sa spanskog govornog podrucja...

avatar
Japanac
Wednesday, 23.12.2015
08:53

NIje hteo da ide u Romu jer bice konkurent Intera ,klub koji voli u Seriu A,ali hoce da ide u Man Utd iako bice konkurent voljenog Celzija...Zaklucak je da zeli da ide u tim gde neko moze da mu da 300 miliona za pojacanje jer drugacije i nezna...

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Wednesday, 23.12.2015
03:00

Spanski radio i neki poznati novinar je objavio nocas da je Murinjo veoma blizu Reala. Daj Boze da je tako, da ne gledam debeljucu vise.

avatar
Đorđe Dangubić
Wednesday, 23.12.2015
23:22

Preglupo bi bilo da se vrati.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Wednesday, 23.12.2015
23:31

Ne bi bilo preglupo, Murinjo bi mogao dar mar napraviti ako se vrati.

avatar
Torr
Wednesday, 23.12.2015
00:02

Ne zna se ko koga !