"Sunce juga" ogrejalo Napolitance, Roma dobro prošla!

Autor: Boris Jovanović
subota 01.11.2014.
16:56
Izvor: Sportske.net

Napoli rasturio Romu, Iguain postigao sjajan gol i asistirao Kaljehonu za potvrdu. Roma može da bude zadovoljna, zaslužila je teži poraz!

Beta/AP Photo/Gennaro Giorgio
Beta/AP Photo/Gennaro Giorgio

Povezane vesti

Mnogo bolja igra Napolija u prvom poluvremenu, Vezuv je proključao već na startu, kada je Iguain u trećem minutu načeo "Vučicu". Argentinac je pre nedelju dana konačno razbio maler i sada je onaj stvari. Sjajno je reagova, prava akrobacija, lopta je završila u mreži bivšeg golmana Napolitanaca, De Sanktisa.

Sve je moglo da bude rešeno u prvom poluvremenu, ređale su se šanse kao na traci, dva puta su, prvo Kaljehon, pa Hamšik pogađali okvir gola, prilike je propuštao i Insinje. Roma se izvukla, trebalo je da primi najmanje tri gola u prvom delu.

U nastavku su podigli glavu, prvih petnaestak minuta drugog poluvremena je pripalo gostima koji su preko Florencija mogli da izjednače rezultat, ali je na drugoj strani svoj tim spasao Naingolan, kada je izbacio loptu sa gol linije.

Što Kaljehon nije učinio u 64. minutu, jeste u samom finišu, konačno je krunisao najbolju partiju Benitezovog tima. Iskoristio je asistenciju Iguaina i sve je bilo rešeno, bodovi ostaju na "San Paolu".

Roma je tako pretrpela drugi poraz u sezoni, ostala na deobi prvog mesta sa Juventusom koji gostuje od 18 časova u Empoliju. Šampion sada ima šansu da ponovo ode na +3.

Napoli je sada treći, na -4 od Rome, preskočili su sa 18 bodova Milan, Lacio, Samp i Udineze, svi ovi timovi sakupili su 16 bodova.

Golove iz Napulja možete videti ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke