Sulejmanijeve magije!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 24.09.2015.
21:44
Izvor: Sportske.net

Sjajni Miralem Sulejmani je bio jedan od najboljih igrača na derbiju Jang Bojsa i Bazela, postigao je dva gola, izigrao je nekoliko puta odbranu gostiju i na kraju doneo pobedu svom timu.

bscyb.ch
bscyb.ch

Povezane vesti

Jang Bojs slavi Miralema Sulejmanija.

Srpski fudbaler koji se pred početak sezone dovodio u vezu sa Partizanom, juče je postigao dva gola protiv ekipe koja se ove godine takmiči u Ligi Evrope, Bazela.

Ne zna se koji je od koga lepši, prvi je ukrasio sjajnim driblingom pre postignutog gola, drugi je izvanredan udarac sa distance.

Bivši igrač Benfike je postigao prva dva gola na meču, a druga dva za domaći Jang Bojs postigao je Gernt. Za goste su golove postizali Embolo, Suši i Marko Janko za konačan rezultat 4:3.

Milan Vilotić je takođe igrao u ovom meču sa Jang Bojs, dobio je i žuti karton pred sam kraj meča. Takođe, i Gajić je ušao u igru u 78. minutu za domaće.

Pogledajte u nastavku način na koji je Jang Bojs savladao ekipu Bazela, prošlogodišnjeg učesnika osmine finala Lige šampiona.

Evo svih golova na meču Jang Bojsa i Bazela, ovako je dominirao Miralem Sulejmani!

Posted by Partizan on четвртак 24. септембар 2015.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Friday, 25.09.2015
15:06

Miso, Kacar moze da se vrati u formu i preko reprezentacije, ne bi bio prvi put da neko ozivi na taj nacin:-D Sa druge strane, tu sada imamo mnogo igraca koji bi mu bili direktni konkurentni i dajem mu izuzetno male sanse da se vrati, na moju veliku zalost, to je realnost. Mislio sam na Danka Lazovica, ali i on je vec u godinama, svestan sam da ce tesko doci do toga...

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Thursday, 24.09.2015
21:51
avatar
Amar Zo
Thursday, 24.09.2015
21:50

Igrac koji je po meni a i po Revoltu :D nepravedno zapostavljen u reprezentaciji

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Thursday, 24.09.2015
22:50

Spajic i Pejcinovic, Kacar i Sulejmani, Radovic i Ljajic, Djurdjic i Lazovic.

avatar
MisoG
Friday, 25.09.2015
09:24

Za Sulejmanija si potpuno u pravu , i kad je igrao za reprezentaciju ostavljao je srce na terenu . Istina je da su ga mučile i povrede , ali ga sada moraju zvati . Spajić, Pejčinović, Ljajić i Đurđić u redu slažem se , pogotovo Pejčinović , Adem je već tu . Mislim da Kačar više nije za reprezentaciju , ne igra ni u HSV standardno i kad igra očajan je. A Lazović , Ako je Danko nikako a ako je Darko , pa možda bi i mogao , mlad je , brz i prodoran po desnoj strani.