Sulejmani strelac u pobedi Jang Bojsa

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 20.11.2016.
19:34
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Herenvena i Ajaksa igra jako dobro u Švajcarskoj, sada je načeo glavnog konkurenta u borbi za mesto koje vodi u Ligu Šampiona.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Srpski internacionalac je upisao svoj treći pogodak ove sezone u švajcarskoj Super Ligi, a njegova ekipa je došla do sedme pobede u šampionatu ove sezone.

Nadigrali su ekipu Siona sa 4:3, Sulejmani je postigao prvi gol na susretu još u devetom minutu.

Suter je prošao po desnoj strani, vratio loptu srpskom internacionalcu na nekih 15ak metara od gola, Sulejmani nije čekao već je odmah šutirao.

Odmeren udarac koji je išao u golmanov donji levi ugao, na kraju je završio i u mreži.

DO kraja susreta je bilo puno preokreta, gosti su za samo 10 minuta preko Konatea već u prvom poluvremenu okrenuli rezultat u svoju korist.

Iskusni Francuz Oro je poravnao rezultat na startu drugog dela igre, ali je prednost gostima vratio Akolo samo minut kasnije.

To je ipak bilo sve od ekipe Siona do kraja susreta, kako je domaća ekipa uspela da preokrene rezultat. Najpre je Šik na isteku sata igre poravnao, da bi Oro iz penala 11 minuta kasnije postavio konačan rezultat.

Ekipa Jang Bojsa je tako zamenila mesta sa Sionom na tabeli, te je sada klub Miralema Sulejmanija drugi u švajcarskoj Super Ligi, iza neprikosnovenog Bazela koji je već odmakao na 15 bodova razlike (stanje na tabeli OVDE).

Sulejmanijev gol, pogledajte u prilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazalaza
Monday, 21.11.2016
01:14

suarez je na jednom intervjuuu rekao da od je bio ubedjen da ce sulejmani da bude igrac svetske klase.kao cudi se da nije napravio toliko uspesnu karijeru.

avatar
Anderton
Sunday, 20.11.2016
21:17

Šteta za Mikija, kad god je trebalo da zablista u reprezentaciji ubile ga povrede plus psihopata Šimunić..Sumnjam da će ga Muslin zvati.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 20.11.2016
20:35

Bas ste nasli komentatora Hahaha Ploditelj Suki.