Sukob u reprezentaciji Hrvatske?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 06.09.2015.
23:50
Izvor: Sportske.net

Navijači su ljuti, a ni mediji ništa manje nisu naklonjeni selektoru Kovaču.

BETA/AP Photo/Darko Bandic
BETA/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Nakon današnjih mečeva u grupi H reprezentacija Hrvatske se nalazi na trećem mestu iza Norveške i Italije na dva kola do kraja kvalifikacija, a navijači uglavnom za to krive selektora Nika Kovača.

Kovač je rekao da su Norvežani danas ostavili srce na terenu, za razliku od njegove reprezentacije.

"To da nismo igrali borbeno, mišljenje je selektora. Mi smo se trudili, siguran sam da nema igrača koji nije dao svoj maksimum.

Izgledalo je loše, nismo imali igru, nismo imali ništa, ali smo dali sve od sebe."
, rekao je Luka Modrić, najzvučnije ime reprezentacije Hrvatske.

Tabele i rezultate današnjih mečeva kvalifikacija za EP u Francuskoj pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Monday, 07.09.2015
14:29

Mogu samo reci da mi je drago sto Mandzukic igra u Juve , a Perisic , koji ni sam nije blistao, ali je od ovog bio bolji sto puta, u Interu.

avatar
ppera 1
Monday, 07.09.2015
12:04

Videlo se od prvog minuta da Hrvati nisu ni došli da igraju, već da uzmu jedan bod bez golova i igre, a što nije trebalo da im predstavlja nikakav problem. Međutim stvari su krenule drugim tokom, ali prekasno da bi se Hrvati vratili u igru, iako su to pokušavali. Sve u svemu nije ni prvi ni poslednji put da se nekome osvetilo kalkulisanje i bavljenje matematikom...

avatar
Misosesic
Monday, 07.09.2015
03:28

Malo su se hrvati opustili i neki igraci su se previse osilili pocinju dobijati sindrom Srbije sve jaka imena a nigde igre.Mozda je vreme za smenu generacija Kovacic,Halilovic,Pjaca na njima treba graditi novi tim.

avatar
Volim nogomet
Monday, 07.09.2015
00:33

Ako ti Modriću kažeš da ste vi dobro igrali onda ti sigurno nisi bio na terenu ,pa čoviče 90 minuti vi šetate po terenu ,stvorite 2 ili 3 šanse koje Mandžo ne zabija i odma ste boji? Koja logika? Kovaču treba otkaz dat jer nema on nikakvog trenerskog iskustva.

avatar
Wazza77
Monday, 07.09.2015
00:14

Nemojte se svadjat komsije(susjedi)...izaci ce na zlo!!! Budite slozni i samo (FK Sloga Kraljevo) i (F.K.Jedinstvo Brčko)=sala mala. Sloga i Jednstvo ce vas odvesti u Francusku 2016-te!!!