Sukob Garbijela Pauliste i Košte iz najboljeg ugla

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 21.09.2015.
14:20
Izvor: Sportske.net

Incident je tema dana, evo i novog ugla.

BETA/AP Photo/Alastair Grant
BETA/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Čelsi je pobedio Arsenal, u prvom planu su bili Gabrijel Paulista i Dijego Košta.

Napadač Čelsija je još jednom označen crvenom bojom, ali ni fudbaler Arsenala se nije naivno postavio u čitavoj priči, što je posebno istakao brazilski ESPN.

Ova televizija je prikazala incident iz ugla iz kog se zaista i vidi da je fudbaler Arsenala šutnuo rivala i da je zbog toga u stvari i isključen.

Pogledajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Непобедиви
Monday, 21.09.2015
16:01

A i posto vidim da niko ne spominje, ajde ja da pomenem. Sta je sa onim davljenjem Zume kada je uhvatio za vrat Gabriela???

avatar
Непобедиви
Monday, 21.09.2015
16:00

Ma niko nije doveo u pitanje crveni Pauliste. Posle one svadje i zutog kartona on jr morao da se zaustavi. Ali, da je sudija postovao pravila igre i da je dao crveni karton Kosti nakon onog udaranja Koscelnog, nista od ovoga ne bi bilo. A o simuliranju kad je sam pao i trazio zuti za Kokelana da ne pricam, kao i kasnije ono udaranje Oxa. Trebalo je obojica da budu iskljucena, samo sto je Kosta zasluzio barem 2-3 crvena.

avatar
brekbaCh
Monday, 21.09.2015
15:59

Zasluzen crveni.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Monday, 21.09.2015
15:13

Jasno se vidi da ga je udario cist crveni

avatar
Vamos Real
Monday, 21.09.2015
15:10

Ako je zbog ovoga izbacen Diego Kosta ne treba vise da igra fudbal...

avatar
Mihajlo_NS
Monday, 21.09.2015
14:49

Slazem se sa svima jeste Costa prgav igrac i to stoji.Ali u svakoj prici postoje 2 strane.Napravise od coveka koji je po prirodi borac najveceg neprijatelja fudbala.On je covek koji ima m*da pa zamislite kako je kad su igrali u Brazilu ? Kako je njemu bilo?nSa druge strane Gabriel naseo na provokacije, nesportski se ponasao kao sto se i vidi ovde. I zasluzeni crveni.Pa nije ovo nasa kukuruz liga covece...Costa takodje za neke druge situacije bi trebao dobiti crveni ali za ovu situaciju sve je cisto.nToliko.