Subotić: "Nemam idole, zato sam štoper!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.11.2014.
23:25
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Neven Subotić rekao je da igrači kakav je Marko Rojs bivaju idoli talentovanoj deci ali da u njegovom slučaju to nije slučaj zbog čega i igra na poziciji štopera.

Beta/AP Photo/DPA, Bernd Thissen
Beta/AP Photo/DPA, Bernd Thissen

Povezane vesti

Nakon bolnog poraza koji su doživeli u derbiju sa Bajernom fudbaleri Borusije nastavili su da nižu pobede u Ligi šampiona a tek u četvrtoj utakmici grupne faze tim Jirgena Klopa primio je gol.

Sjajno izdanje čitavog tima ispratila je još jedna blistava partija Marka Rojsa koji je postigao vodeći gol za "Milionere" u duelu sa Galatasarajem.

Svodeći utiske nakon večerašnje utakmice Neven Subotić priznao je da igrači kakav je Marko Rojs spadaju među idole mladih fudbalera ali je Srbin svemu dodao interesantan zaključak.

"Marko Rojs je jedan od onih igrača koje mladi vide kao idola dok stasavaju. Ja nemam takve idole - zato igram štopera" rekao je Subotić.

Defanzivac Borusije za vikend je izrastao u tragičara derbija sa Bajernom pošto je u završnici meča skrivio penal koji je protivniku omogućio da postigne pobednički gol.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke