Suarez za Murinja nekada bio "padač", a sada?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 21.06.2014.
13:27
Izvor: Sportske.net

Žoze Murinjo je istakao da je Luis Suarez dokazao sav svoj kvalitet u meču protiv Engleske na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Brazilu.

Beta/AP Photo/Thanassis Stavrakis
Beta/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Povezane vesti

Dvostruki strelac u pobedi Urugvaja protiv Engleske, Luis Suarez, najveći je junak u svojoj naciji, a Žoze Murinjo, trener Čelsija, istakao je da je napadač Liverpula apsolutno pokazao svoj kvalitet u tom meču.

Suarez se vratio u reprezentaciju nakon povrede kolena koja ga je omela da igra u prvom meču protiv Kostarike i to na maestralan način.

Murinjo je istakao da je među najboljim fudbalerima na sveu kada ''pusti sav svoj talenat''.

Mislim da su postojala dva perioda Luisa Suareza. Pre nego što sam po drugi put došao u Čelsi imao je veoma loše ponašanje na terenu.

Sada je to drugi čovek, ove godine je zasluženo proglašen za najboljeg igrača Premijer lige, mislim da su ga sada svi prepoznali kao fantastičnog igrača.

Kada mu je ponašanje na nivou, onda apsolutno zaslužuje svo poštovanje.

Sa druge strane, uopšte mi se ne sviđa kada pokušava da iznudi penal simulirajući. Ipak, moram da kažem da kada igra na način na koji je toliko puta igrao za Liverpul ove godine i na način na koji je igrao protiv Engleske, moram da kažem da je izuzetan napadač.“, zaključio je Žoze Murinjo.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke