Suarez "ukrao" Mesiju het-trik

Autor: Boban Filipović
sreda 17.02.2016.
20:22
Izvor: Sportske.net

U trenutku kada je Leo Mesi već dao dva gola u Hihonu, Argentinac je ustupio 'El Pistoleru' da šutira penal, ali najbolji strelac Primere u dosadašnjem toku sezone nije bio precizan.

BETA/AP Photo/Manu Fernandez
BETA/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

U 62. minutu igre na 'El Mlinjonu', pri vođstvu Barselone od 2:1, Katalonci su imali priliku da uvećaju prednost sa 'bele tačke'.

Golman Sportinga Kueljar je srušuio Nejmara, ali je loptu na 'kreč' mimo očekivanja stavio Luis Suarez, a ne Leo Mesi.

Zanimljivo, zvanično najbolji igrač sveta je u prvom poluvremenu postigao oba gola za Barsu, tako došao do kote od 301 gola u Primeri, ali po ovom detalju i ustupanju izvođenja najstrože kazne Urugvajcu da se naslutiti kao da Mesiju nije bilo toliko bitno da zabeleži het-trik, što je još jedna od kategorija u kojoj se 'trka' sa Kristijanom Ronaldom.

'El Pistolero' je promašio penal, Kueljar se odbranom iskupio za to što ga je skrivio, a na društvenim mrežama su već krenule pošalice da mu se vratilo što je ukrao Nejmaru gol iz akcije iz penala 'ala Johan Krojf' iz prošlog kola protiv Selte na 'Nou Kampu'. Međutim, Suerez se iskupio već pet minuta kasnije pošto je iz igre postigao gol za konačnih 1:3.

Luis Suarez se tako dodatno učvrstio na čelu liste strelaca Primere, to mu je bio 24. prvenstveni gol ove sezone, a 40. u svim takmičenjima. 40 i više golova za Barsu u jednoj sezoni u njenoj istoriji do sada su postigli samo Leo Mesi i Luis Nazario Da Lima Ronaldo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Thursday, 18.02.2016
12:39

Barselona najbolji tim na dvetu. Sa ovakvom organizacijom ce jos dugo to biti. Svaka cast. To ce se uskoro odraziti i na broj navijaca i na vrednost kluba. Svaka cast!

avatar
LuisSuarezFB
Wednesday, 17.02.2016
22:04

Nista novo. Neka promase jos penala ali ako ce ovako da igraju kao ove dve sezone tj ne pune ja se ne bunim. Mesi nije toliko opsednut svojom individualnom statistikom i sam je rekao da ga vise zanimaju uspesi tima ali da svakako je i statistika vazna. U ovome je kljuc upseha MSN trija. Daju golove, asistiraju, zive jedan pored drugog, druze se, pucaju medjusobno penale. Zato i dominiraju u napadu. Mesi je imao cilj 300 gol sigurno i sve preko je bilo super. Inace da je sutirao Mesi, Suarez ne bi dao onako lep gol tako da sve ima svoje

avatar
ppera1
Wednesday, 17.02.2016
21:38

Nije baš bila tako jednostavna utakmica, jer je Hihon bio vrlo nezgodan u kontrama. I pre nego što je izveo penal, svima (pa naravno i golmanu Hihona) je bilo jasno u koju će stranu Suarez šutirati. A i nije mu to prirodna pozicija, pa kad je do nje došao greške nije bilo. O Messi-ju nema šta novo da se kaže, jer on rešava utakmice ko god da je protivnik...

avatar
Eccentric
Wednesday, 17.02.2016
21:33

Suarez da je celu karijeru u barsi njega bi zvali najboljim igracem ikad barselona je naacinila mesija toliko dobrim batistuta izjavio da je igrao u barseloni osvojio bi zl loptu. Shvatite to sednite razmislite da li ima istine u tome kad ti celu karijeru sa najboljim pojedincima i jednim sistemom igras fudbal. Dokazi se negde druge. Svi driblaju i fabregas je dao nekoliko hettrika u barseloni

avatar
Alexander Stonsky
Wednesday, 17.02.2016
21:52

Treba biti dovoljno dobar da bi se uklopio u takav sistem, i nositi takav sistem. Biti glavni igrač. To ne može svako. Većina ljudi ne shvata da igrati za Barsu nije lako ni vrhunskim igračima ako se ne uklapaju u sistem. A ljubomorni mogu samo gledati i biti zavidni.

avatar
LuisSuarezFB
Wednesday, 17.02.2016
21:59

Jednostavno ignorisite ovog lika. On samo mrzi Mesija i nikada ni za zivo nece priznati da je najbolji iako i sam to zna

avatar
Barça u ♥
Wednesday, 17.02.2016
21:28

Dobra utakmica,bitno je da se nismo puno istrosili.Trebalo bi vratiti Halilovica na kraju sezone,dobar je iako moze jos da napreduje.Mesi 2 rekorda za 6 minuta,300 golova u primeri i 10 000 gol u istoriji Barse,to je jednostavno Leo.nVisca El Barca

avatar
Eccentric
Wednesday, 17.02.2016
21:25

Da li je moguce ovo da ti prepustas nekome penal samo da neko drugi ne osvoji zlatnu kopacku. To pokazuje koliko im je ronaldo nabio komplekse svima u barseloni. Ronaldo ce za mene i prave ljude biti uvek legenda bez dlake na jeziku i lazne skromnosti. Ej umesto da ti igras fudbal i gledas u svoje dvoriste igras si ti gledas da napakostis nekome na ovakve nacine. O tome vam ja pricam.

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 17.02.2016
21:28

Nije lako biti navijac Reala u poslednje dvije godine...Ne brini se druze,tvoj Ronaldo ce opet biti najbolji strijelac,a Barselona ce opet da osvoji sve trofeje.Boli Messija uvo za statistiku,ovo je kolektivni sport,on uziva i igra se fudbala.:)

avatar
Naduvajte mi jaja!
Thursday, 18.02.2016
13:48

Nije ti bilo lako kada je Ronaldo postigao gol protiv Rome.