Suarez učio od najboljih!

Autor: Boris Jovanović
subota 21.03.2015.
18:51
Izvor: Sportske.net

Urugvajac kao da je rođen na brdovitom Balkanu. Kako? Otkrio nam je pred "El Klasiko".

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Koliko ste puta gledali predstavljanje igrača Zvezde i Partizana. Da nam je svima dinar kada smo čuli da je "pojačanje" odraslo na "severu" ili "jugu" i od malih nogu navijao za Partizan, bili bismo bogati.

U Srbiji je to često predmet šala, jasno da niko ne sme da izjavi da navija za "večitog rivala", ali mu niko ne zabranjuje da ćuti.

Dan pred "El Klasiko" Suarez nam je svima otkrio da je navijao za Barselonu i da je dolazio na tribine u vreme dok je igrao za Ajaks. On je bio svedok pobede Barselone od 5:0 u prvom Murinjovom "El Klasiku", a bio je na "Kamp Nou" kada je Barsa eliminisala Real u Ligi šampiona.

Iz Engleske su odmah stigle poruge jer se ranije izjašnjavao kao navijač Liverpula u koji se odmah zaljubio kada je stigao u Evropu i kada je kasnije zaigrao za Redse.

On je dodao danas da kao navijač Barse nikada nije sanjao da će igrati u "El Klasiku" na "Kamp Nou" i da je nervozan zbog navijača, odnosno očekivanja pred veliku utakmicu.

U Barsi su u dobrom raspoloženju, Nejmar i Suarez su se šalili na treningu, njihov tim ulazi kao favorit u derbi, mada Luis Enrike kaže da u ovoj utakmici nikada nema favorita.

U svakom slučaju, Suarez se sa tribina sići na teren, a sigurno će više pomoći Barseloni kao igrač nego što je to bio slučaj kada je rastao na tribinama "Kamp Nou" i maštao o tome da zaigra za "Blaugranu".

Šalimo se naravno, ali kako rekosmo, učio je od najboljih.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke