Suarez otkrio korene svoje agresije!

Autor: Janko Glavonjić
petak 28.11.2014.
19:22
Izvor: Sportske.net

Luis Suarez je po prvi put javno govorio o tome šta može stajati iza njegove preterane i neprimerene agresije na fudbalskom terenu.

Beta/AP Photo/ Philippos Christou
Beta/AP Photo/ Philippos Christou

Povezane vesti

Luis Suarez je odradio svoju kaznu za napad na Kjelinija na Svetskom prvestvu u Brazilu, i igra sve bolje za svoj novi klub Barselonu.

Urugvajac je govorio o tome šta, po njegovom mišljenju, može stajati iza njegove preterane agresije na fudbalskom terenu.

"Moj san je oduvek bio samo da igram fudbal. Uspeo sam u tome, ali put nije bio lak. Imao sam mnogo teško detinjstvo, susretao sam se sa nepravdama. Motivacija da to prevaziđem i ta moja velika želja se ponekad ogledala u agresivnosti prema protivnicima na terenu", rekao je Suarez.

Urugvajac je istakao da mu nikada niko nije ništa dao u životu, i da je za sve morao da se bori.

"Morao sam da se borim za sebe, svim sredstvima. Niko mi nikada nije ništa dao, morao sam sve sam. Žao mi je što se nekada ne ponašam primereno, ali da sam odrastao u drugačijim okolnostima, sigurno se ne bih tako ponašao", istakao je Suarez.

Napadač Barse rekao je da nikada nije kasno i da se svim silama trudi da ispravi to kod sebe i da mu se više ne dešavaju takvi potpuno nedopustivi ispadi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke