Suarez na klupi, Alkaser predvodi napad Barse

Autor: Milovan Longinov
subota 10.09.2016.
00:22
Izvor: Sportske.net

Urugvajac će ući u igru samo ako bude potrebe.

fcbarcelona.com
fcbarcelona.com

Povezane vesti

Luis Suarez odigrao je sve mečeve od starta sezone i odmoriće u duelu protiv Alavesa.

Kako tvrdi katalonski Sport, Luis Enrike ne želi da forsira Urugvajca posle reprezentativne pauze.

Luis Suarez
je odigrao dva meča po 90 minuta u kvalifikacijama za SP i tek je u četvrtak stigao u Barselonu, tako da će šansu pre njega dobiti novajlija Pako Alkaser.

Dosadašnji napadač Valensije je tek juče predstavljen kao novi igrač i nije mogao da zamisli bolji debi posle samo dva dana.

Nejmar
se takođe vratio u ekipu posle nastupa na OI i zasluženoj pauzi i takođe bi mogao da bude na klupi pošto je u Barsu stigao istog dana kad i Suarez.

Luis Enrike
je potvrdio da se Mesi oporavio od lakše povrede zadnje lože i da će konkurisati za sastav, pa bi Argentinac mogao da predvodi napadački trio zajedno sa Alkaserom i Ardom Turanom koji nije bio pozvan za nacionalni tim i odmoran je i spreman da zaigra ponovo od prvog minuta.

Meč Barselona - Alaves na programu je u subotu od 20.30.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

29 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BekutaN
Saturday, 10.09.2016
11:11

Ja mislim da ce izbiti svadje izmedju igraca bas radi 'naglog' rotiranja..

avatar
Nikolaus
Saturday, 10.09.2016
08:36

Alaves ima cini mi se dva remija do sada.Simpaticna ekipa,simpatican tim..Nije se bas zezati sa njima i ubacivati Paka i Ardu,ja se sa njima ne bih igrao..Otkinuli su dva boda Atletiku.

avatar
mIadenq
Saturday, 10.09.2016
01:50

Ovo samo moze ovaj Enrike bogotac taktike i tempiranja forme, dva kola nakon sto je pocela sezona lik ODMARA igraca, o majko mila, o fudbalu ko te vodi.

avatar
Saturday, 10.09.2016
00:58

Zato ja i kazem da je Cavani bolji napadac. Suarez masi gol sa tri metara ne moze odatle ni okvir da pogodi. Sreca po Kstalonce da je Enrike to uvideo, sa Pakom ce moci nesto vise da urade u LS.

avatar
Chella_ynwa
Saturday, 10.09.2016
01:19

Nadam se da nisi ozbiljan.

avatar
NDJ34
Saturday, 10.09.2016
01:22
avatar
Toti 10
Saturday, 10.09.2016
00:39

Pre 10 god u ekipi si mogao da imas jednog eventualno dva odlicna napadaca, a sada Barsa ima Mesija, Suareza, Nejmara, Alkaser sasvim solidan i tu uvek neko iz drugog plana poput Arde... Navijac sam Barse ali zalim za vremenima kad su u ekipama vladali tandemi poput Drogba-Anelka, Oven-Fauler, Raul-Morijentes, Sevcenko-Inzagi, Anri-Berkamp...ima ih jos mnogo naveo sam samo par kojih sam se setio...

avatar
mIadenq
Saturday, 10.09.2016
01:48

Drogba jeste vladao ali tandem Anelka-Drogba vala nikad da se ja sjecam.

avatar
stevan_vasic90
Saturday, 10.09.2016
06:00

Toti 10# Zato je NBA to rešio Salary Cap-om. Možeš ti da imaš para koliko želiš, ali maksim za plate ti je toliki i ćao. Tako bih i u fudbalu, možeš imati jednog igrača od 15 miliona po sezoni, ali ostalih 85 ćeš morati da rasporediš na ostalih 20. Pa ćeš onda u ekipi imati jednog Messija koji prima platu 15-20 miliona, jednog solidnog igrača čija je plata 10-ak, dakle to su vrhunski igrači i ostalih 20 će imati u proseku po 2-3 miliona, dakle prosečni, korisni igrači. Pa bi onda skoro svaka ekipa imala makar po jednog odličnog igrača kao što je bilo pre, a ne ovo, svi poznati i dobri igrači igraju za Bayern, Real, Barcelonu, Manchester United i još po nekog, samo zato što imaju para da plate, a za ostale šta ostane... Pa to niti je normalno niti je logično i taj sistem će kad tad postati kontraproduktivan jer će ljudima dosaditi da gledaju jedne te iste ekipe u završnicama takmičenja, nestaće neizvesnost jer će se unapred znati šampioni, a samim tim će opadati i interesovanje za fudbalom. Ovo neće možda da se desi za godinu, dve, tri, ali kad tad će se desiti, dugoročno je to neodrživo. Sve što ima svoj uspon ima i svoj pad, a što je veća visina sa koje se pada, to je bolnije prizemljenje. A fudbal je dostigao baš velike visine, biće gusto kad krene da pada.

avatar
mak_juventino
Saturday, 10.09.2016
00:32

Turan igracina , kako samo igra u zadnje vreme , ne sme da bude na klupi !!!

avatar
stevan_vasic90
Saturday, 10.09.2016
06:16

mak_juventino# A da postoji Salary cap Barcelona ne bi mogla da mu ponudi ni blizu onakvu platu kakvu on želi i on bi igrao u nekom slabijem klubu, tamo bi bio glavni igrač, i koliko bi takvih igrača poput recimo Isca, Javia Martineza, Thiaga Alcantare i sl. koji greju klupe po vrhunskim klubovima, mogli da budu vođe nekih manjih ekipa, da postoji Salary cap, i koliko bi sam fudbal imao veću draž, da svaka ekipa ima makar jednog odličnog ili solidnog igrača. Slažeš li se sa mnom?

avatar
mak_juventino
Saturday, 10.09.2016
11:04

Naravno da se slazem , nije u redu da takve igrace greje klupu , sada da spomenem i Costa i Comana iz Bayerna , nece se naigrati ni jedan ni drugi , uvek RoBeRy imaju prednost ! Salary cap , jeli to uopsta moguce u fudbalu ?? Kako bi to izgledalo , nemam ideja ! Sportski pozdrav !!!

avatar
Saturday, 10.09.2016
10:39

Ja se slazemThiago Alcantara bi odlicno legao Napoliju, zato sto je dobar tehnicar Hamsik-Jorginho-Thiago