Suarez isprašen po turu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.03.2015.
17:53
Izvor: Sportske.net

Urugvajski internacionalac Luis Suarez dobio je u utorak po turu od strane Brazilaca Nejmara i Danija Alveša. Ćuškanje je imalo šaljivu konotaciju pa je propraćeno uz osmehe što govori o dobroj atmosferi u ekipi Luisa Enrikea.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sudeći po dešavanjima sa poslednjeg treninga fudbalera Barselone izabranici Luisa Enrikea potpuno spremni i maksimalno raspoloženi dočekuju revanš susret osmine finala Lige šampiona sa Mančester Sitijem.

Luis Suarez i Brazilac Nejmar imali su nedavno "okršaj" na treningu koji su neki protumačili kao ozbiljan sukob ali je istina ta da se prvotimci Barse sjajno zabavljaju.

Da među Suareza i Nejmara nema ama baš nikakvih problema najbolje govori snimak sa treninga održanog uoči revanš susreta sa Mančester Sitijem.

Urugvajac se našao na zemlji nakon duela sa Nejmarom a onda je dobio po turu pošto se lepo namestio Brazilcu na punu. Priliku da "šorne" Suareza dobio je i Dani Alveš a saigrači su uz smeh ispratili ovo "prašenje po turu" bivšeg igrača Liverpula.

Podsećamo da je revanš susret osmine finala Lige šampiona između Barselone i Mančester Sitija na programu u sredu a španski sastav brani prednost jednog gola pošto je na "ostrvu" slavio 1:2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dejan Marinkovic
Tuesday, 17.03.2015
21:55

Zar nisu u svadji :)

avatar
O\'Sullivan147
Tuesday, 17.03.2015
21:43

Ovo je moglo biti opasno po Suarezove donje ekstremitete :D

avatar
Tuesday, 17.03.2015
20:51

Hahahahahahah xD

avatar
Boixos Nois
Tuesday, 17.03.2015
19:16

Da je Mesi ovo uradio Suarezu već sada znam šta bi navijači Reala (fanovi Ronalda) pisali :D