Suarez: "El Klasiko kao finale"

Autor: Stevan Milovanović
sreda 18.03.2015.
12:41
Izvor: Sportske.net

Napadač Barselone sa nestrpljenjem iščekuje duel protiv Real Madrida.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez, file
Beta/AP Photo/Manu Fernandez, file

Povezane vesti

Izgleda da je Luis Suarez već fokusiran samo na derbi protiv Reala, s obzirom da jedva čeka da počne taj duel, javljaju španski mediji.

"U "El Klasiku" moramo da uživamo i da pokušamo da pobedimo. Takva utakmica značajno doprinosi podizanju samopouzdanja. Nadamo se da će i navijači da uživaju u utakmici.", izjavio je urugvajski napadač.

On je takođe izjavio da se seća pobede Barse od 5-0 iz 2010. godine.

"Sećam se te utakmice jer sam bio na stadionu tada. To su oni trenuci koji vam zauvek ostanu urezani u sećanju.", dodao je Suarez.

Urugvajac je izjavio da zna koje su slabosti Reala i da će njegov tim pokušati da ih iskoristi, ali je rekao i da je ovaj derbi poseban kao i svaki prethodni.

"Ovo je finale jer utakmice između ova dva tima su uvek takve, igraju se sa puno intenziteta i snage. Znamo da svašta može da se desi, ali verujemo u sebe i nadamo se najboljem.", reči su 28-godišnjeg napadača.

Bivšem fudbaleru Ajaksa i Liverpula je ovo prvi "El Klasiko" u karijeri na stadionu Barselone i zbog toga je veoma uzbuđen.

"Ne želim da razmišjam o tome, hoću samo da se koncentrišem i odigram najbolje što umem. Pošto mi je ovo prvi derbi, ne uživam trenutno kao što bi trebalo, ali ću pokušati da se opustim i dam sve od sebe.", zaključio je Suarez.

Luis Suarez je do sada odigrao 18 utakmica u Primeri na kojima je postigao 7 pogodaka i ima 9 asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke