Strepnja, evo novih vesti oko Dibaline povrede!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 16.04.2017.
09:58
Izvor: Sportske.net

Rasturio je Barselonu u prvom meču, povredio se u Peskari, četiri dana do revanša, Kakva je sada situacija?

BETA/AP Photo/ Massimo Pinca
BETA/AP Photo/ Massimo Pinca

Povezane vesti

Ono što je jasno je da povreda nije ozbiljnije prirode. U pitanju je udarac u članak od strane Muntarija, ali Dibala nije mogao da nastavi meč. Tražio je izmenu, sada u Juventusu strepe, revanš sa Barselonom je iza ugla.

Klub neće davati nikakve prognoze.

"Dobio je udarac, moramo da budemo optimisti, ali zaista ne znam hoće li moći da nam pomogne", izbegao je odgovor Alegri.

Jasno je da će Dibala biti u konkurenciji za tim, ali bi mogao meč da počne sa klupe.

Problem je što Alegri nema više opcija u napadu, a čvrsto je rešen da ne odustane od napadačke formacije na "Kamp Nou".

Juve brani 3:0, kako se priča, Alegri će napasti Barsu na sličan način kao u Torinu. Dakle, visokim presingom, sa četvoricom napadača, cilj Juventusa je da postigne gol.

To znači da, ako Dibala ne počne, nema koga da pridoda Iguainu, Pjaca je povređen, Mandžukić igra po boku i ključan je za ovu formaciju.

Ima i jedna pozitivna vest, pojavio se snimak posle meča sa Peskarom, Dibala je napustio svlačionicu, bez ičije pomoći, mogao je sam da hoda, zglob je bandažiran, pa to hrabri navijače da će ipak biti spreman za sredu uveče!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Monday, 17.04.2017
14:23

Sta mu je Dibala trebao protiv ovog drugoligasa bog zna ,kao sto se zna da Roma uvek kiksne kad treba,svejedno Iguain i Kvardado ce biti dosta za Barsu.

avatar
Enciklopedija
Sunday, 16.04.2017
12:20

Koliko god je Juventus lopovski klub..Za ono sa Barselonom se treba cestitati svaki pravi poznaval istorije fudbala i navijac ce to uraditi..Kako je ovaj mali razvalio Barsu svaka cast..Nadam se da ce igrati revans.

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 16.04.2017
11:27

Moze da stavi Barzaljija u spic,garant ce postici bar jedan gol.

avatar
Steffi
Sunday, 16.04.2017
11:16

Bez kompletnog napada da igraju opet ce proci.

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 16.04.2017
10:36

Sa Dibalom ili bez Dibale Juventusu nema pomoci,rastavice ih Barsa...Jos ako se budu odluculi braniti,sto pretpostavljam,jer je Alegri takav trener,ima da im pukne petarda na prostranom,velikom Nou Kampu.Messi u srijedu stize do 500 golova za Barsu u svim takmicenjima

avatar
juventino
Sunday, 16.04.2017
15:04

Dimenzije nou campa 105x68 kao i juventus arene..tako da je to mit sto se tice velicine terena, a pitam te i ovdje, smijes li se kladiti u odlazak sa portala posto si toliko ubijedjen u prolazak barselone?

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Sunday, 16.04.2017
16:50

Da alegri je takav trener dao vam je ,,samo'' 3 gola dok se branio i stvorio bar jos toliko propustene sanse. Sta bi bilo ako bi odlucio da napade...

avatar
bonfim
Sunday, 16.04.2017
10:18

bolje da se ne rizikuje,nek sedi na klupi. 3-0 juve brani vezanih ociju,samo ako se ne pojavi novi ajtekin...zabari su to

avatar
Sunday, 16.04.2017
10:09

Vidi Palete:-D Juventus zasluzuje da osvoji LS, vec neko vreme je tako, a ove sezone imaju cak i kolosalnu priliku za tako nesto. U tom kontekstu, mozda bi za njih bilo bolje da izvuku RM (mislim da im oni ipak vise leze nego Bajern) u polufinalu, u finalu bi vrlo verovatno i sudije ponovo bile protiv njih.