Streler: "Porto je favorit, ali imamo šanse"

Autor: Beta Beta
sreda 18.02.2015.
07:45
Izvor: Beta

Kapiten fudbalera Bazela Marko Streler rekao je da je u predstojećoj utakmici osmine finala Lige šampiona Porto favorit, ali da njegova ekipa ima šanse da se prvi put u klupskoj istoriji plasira u četvrtfinale najelitnijeg evropskog takmičenja.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbaleri Bazela igraju od 20.45 na svom Sent Jakons parku protiv Porta, prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona.

"Porto je u prošlosti osvajao Ligu šampiona, uvek su imali odlične igrače u timu, a tako je i sada. Imaju jak tim i znamo da nas čeka teška utakmica. Porto je favorit u ovom duelu", rekao je Streler, preneo je sajt Uefe.

"Zasluženo smo se plasirali u nokaut fazu i ponosni smo što smo uspeli da uradimo nešto na evropskoj sceni. Siguran sam da imamo šanse u dve utakmice protiv Porta, ali ne smemo zaboraviti da smo se u prošlosti uvek mučili protiv portuglaskih ekipa. Igramo u osmini finala Lige šampiona, ostali su samo dobri protivnici i zbog toga se radujemo predstojećem duelu", dodao je Streler.

Dvostruki evropski prvak Porto je od osvajanja titule 2004. godine samo jednom igrao u četvrtfinalu (2008/2009), a Bazel je do sada samo jednom igrao u toj fazi i to pre 41 godinu.

U timu Bazela neće biti Fabijana Šara zbog suspenzije.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke