Stojke primio tri, savladao ga i 'Lord'

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 11.12.2016.
14:54
Izvor: Sportske.net

Srpskom internacionalcu Vladimiru Stojkoviću protivnici nisu ni potrebni kada među saigračima ima momke koji su spremni da ga savladaju kao što je to danas učinio Niklas Bendtner.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Bivši šampion Evrope za kojeg nastupa i naš Vladimir Stojković pretrpeo je ubedljiv poraz u okviru poslednje utakmice 20. kola engleskog Čempionšipa.

Fudbaleri Notingem Foresta poraženi su na gostovanju Derbi Kauntiju rezultatom 3:0 (1:0) a prvi od tri gola za domaće postigao je napadač gostujućeg tima Niklas Bendtner.

Danskom internacionalcu proradio je napadački instinkt posle kornera u 33. minutu ali je nesreća bila ta što je "Lord" izveo maestralni trzaj glavom pred golom Vladimira Stojkovića.

Srpski internacionalac bio je nemoraćan nakon udarca Niklasa Bendtnera čime su se dvojica igrača Notingema podsetila 14. novembra 2014. godine kada je Danac dva puta pogodio mrežu Vladimira Stojkovića u kvalifikacionom meču reprezentacija Srbije i Danske koji je odigran u Beogradu.

Početkom drugog poluvremena domaći su postigli još dva gola preko Toma Insa i Vila Hjuza, pa je na taj način prekinuta serija Notingema od tri uzastopna trijumfa u Čempionšipu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke