Stojke na udaru britanskih medija!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.10.2016.
09:40
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Vladimir Stojković našao se na udaru britanskih medija nakon što je u susretu sa Kardifom nehotice povredio napadača protivničkog tima Rikija Lamberta.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Golman Notingem Foresta Vladimir Stojković našao se na udaru britanskih novinara nakon utakmice sa Kardifom u kojoj je nehotice povredio fudbalera protivničkog tima Rikija Lamberta.

Srpski reprezentativac je pred kraj prvog poluvremena, prilikom jedne od intervencija, naneo Rikiju Lambertu ozbiljnu posekotinu preko kolena zbog čega je posle utakmice reagovao i menadžer Kardifa Nil Vornok.

"Bilo je jezivo gledati sve to, neke momke sam morao da izbacim iz svlačionice da ne gledaju takvog Lamberta. Sigurno bi se preplašili, što nam nikako nije trebalo u važnoj utakmici. Ne znam koliko može da traje pauza posle ovakve strašne povrede. Kopačkom mu je prošao pravo kroz kožu, to je užas! Zabrinuti smo da li mu je pokidao i ligamente" poručio je Vornok.

Kardif je u utakmici 14. kola engleskog Čempionšipa kao gost savladao Notingem Forest rezultatom 2:1 a Vladimir Stojković je upisao još jednu sjajnu partiju.

Stojković je u izjavi za "Informer" objasnio šta se dogodilo i istakao da nije imao nameru da povredi Rikija Lamberta.

"Bio je centaršut sa strane, lopta je odskočila pre gola. Krenuo sam na loptu, kao i Lambert koji je "otvorio" desno stopalo da šutne na gol. Samo sam se raširio, rukom odbranio šut i onda se sudario s njim. Ostali smo obojica na zemlji, a sudija je dosudio faul u moju korist" rekao je Stojković.

Kako javljaju britanski mediji, Riki Lambert će zbog povrede zadobijene u duelu sa Notingemom sigurno propustiti predstojeći duel sa Viganom.

"On je udario u mene. Mislio sam u prvi mah da folira, da krade vreme, jer se bližio kraj prvog poluvremena, a njegov tim imao je prednost. Ta priča da sam ga osakatio, da sam mu pocepao nogu, ma to su obične gluposti. Ponavljam, sudija je sve video i meni dodelio faul" poručuje Stojke.

Podsećamo da je Vladimir Stojković u utorak dobio priznanje od navijača Notingema koji su ga ocenili kao najboljeg igrača u oktobru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Wednesday, 26.10.2016
23:51
avatar
Toni Kroos
Wednesday, 26.10.2016
18:55

A najjaci su oni likovi koji tvrde da je u opasnoj formi i to samo iz razloga sto ga navijaci vole.

avatar
Nikola Nikolic
Thursday, 27.10.2016
03:46

Ali je Rajko uvek u formi, da kiksne

avatar
Toni Kroos
Thursday, 27.10.2016
13:00

Nije ni on mnogo bolji ali je Rajko,hteli mi to ili ne,nas buduci prvi golman i normalno je da on treba da brani!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 26.10.2016
10:26

Cuti bre, kakva si samo dva pacerska gola primio, sram te bilo da te bude...