Stojke i Stanoje - Dobitna kombinacija!

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.12.2014.
13:12
Izvor: Sportske.net, Sport

Izraelski Makabi Haifa je ove sezone posebno interesantan srpskim ljubiteljima fudbala, jer ga sa klupe vodi Aleksandar Stanojević, a mrežu čuva reprezentativac Srbije Vladimir Stojković.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Dosadašnji tok sezone nije išao prema očekivanjima, nekoliko vezanih poraza u izraelskom prvenstvu nateralo je Stanojevića da ponudi ostavku, ali ona nije prihvaćena i uprava, ali i navijači, stali su uz srpskog stručnjaka.

Željeni rezultat je stigao proteklog vikenda, kada je Makabi Haifa u odličnoj utakmic savladao Hapoel iz Tel Aviva (3-1) i najavio povratak u formu, na radost brojnih navijača ovog kluba.

Golman Vladimir Stojković je posle ovog meča u intervjuu ''Sportu'' istakao značaj pobede, uz uverenje da konačno dolaze bolji dani za Makabi Haifu.

''Pred krcatim tribinama jednog od najlepših stadiona u Evropi, pred sjajnim navijačima, koji nikada ne napuštaju klub dobili smo veliki derbi protiv Hapoela. Dokaz pripadnosti uočava se, uostalom, i u broju godišnjih, pretplatnih ulaznica, 20.000 simpatizera poseduje taj dragoceni papir'', objašnjava Stojković.

Naravno, posebno mu je drago i zbog ostanka Stanojevića na klupi.

''Kad je ponudio ostavku, svi su mu dali bezrezervnu podršku, a to govori koliko poštuju njegov trud, angažovanost i znanje. Zajedno smo najjači!'', poručio je Stojković, koji takođe ističe da se u Izraelu igra napadački fudbal i da ima ''za 50 posto'' više posla nego dok je branio u Grčkoj prošle sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke