Stojke dugo nije bio u ovakvoj situaciji!

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.01.2017.
21:16
Izvor: Sportske.net

Našem najboljem golmanu nije pomogla ni promena trenera u Notingem Forestu, sve više razloga za brigu...

Screenshot, Youtube
Screenshot, Youtube

Povezane vesti

Vladimir Stojković ni večeras nije u startnoj postavi ekipe Notingem Foresta koja je od 20:45h dočekala poslednjeplasirani Roteram u meču 29. kola engleskog Čempionšipa.

Njegovo mesto je posle poraza od Njukasla (30. decembra) zauzeo Henderson i od tada Stojkovića nema na terenu.

Srpski golman i večeras gleda utakmicu sa klupe za rezerve i to mu je već peta uzastopna utakmica u kojoj ne igra za Notingem.

Stjković se dugo nije nalazio u ovakvoj situaciji, s obzirom da je bio standardan i u Partizanu i u Makabiju iz Haife u protekle dve sezone, kao i, naravno, u našoj reprezentaciji.

Zato je opravdana bojazan kako će ovaj njegov status u Notingemu uticati na formu sa kojom će doći na naredno okupljanje reprezentacije Srbije pred nastavak kvalifikacija za Mondijal u Rusiji.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sashki
Wednesday, 01.02.2017
01:19

I dalje je nas najiskusniji golman, rajković nije adekvatna zamena za njega ima reflekse ko moja baba a i nesiguran je brani toplo hladno. Ja bih pre stavio malog manojlovića nego njega al on tek treba da se dokaže i suviše je mlad. Imamo mi dosta golmana po evropi samo sto smo se zalepiti na dvojicu.

avatar
chaki
Wednesday, 01.02.2017
00:43

Pa ni netreba da brani vise

avatar
Lazar Grobar
Tuesday, 31.01.2017
22:32

Za reprezentaciju treba da brane Dmitrović ili Jovanović,pokazali su se i Rajković i Stojković na prethodnim mečevima. Stojke je dosta uradio za reprzentaciju,Rajković će dosta da uradi,ali na gol treba da bude trenutno golman u najboljoj formi,a to jeste Dmitrović.

avatar
chaki
Wednesday, 01.02.2017
00:45

Kako da ne, evo juventus se dvoumi između donarume i Dmitrovica, Rajković na gol i gotovo

avatar
Lazar Grobar
Wednesday, 01.02.2017
11:05

Gol protiv Irske ide na Stojkovićevu dušu zato što je Stojković loše branio bez obzira što je bio na klupi. Da je Rajković dobar ne bi 2 godine ostao u Makabiju (prosečnom timu).

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Tuesday, 31.01.2017
22:18

Za reprezentaciju vise ne treba da brani, ali Partizanu bi mogao da pomogne. Vrati se pa da nastavis bez primljenog gola u Derbiju:-D Naravno, tu ne racunam autogolove.